≡ Menu

Хранителни добавки от онлайн магазин

Много нашумяла тема са хранителните добавки и за това ние ще се опитаме да внесем малко яснота по този въпрос. Когато говорим за фитнес добавки ние трябва да разграничаваме анаболните стероиди от препаратите за възстановяване и хранителни заместители.

Хранителните добавки полезни за атлетите са аминокиселините, протеините, витамините, бустерите за пред тренировка и напомпване. Всички тези добавки са извлечени по химически път но се правят от хранителни вещества и са също толкова вредни, колкото е сухото мляко правено за бебета.

Протеините на прах се правят от мляко и млечна суроватка, от телешко месо, яйца или соя. Те не са заместител на храната, но са задължителни за обогатяването на хранителният режим, на спортистите. Аминокиселините се получават при разпада на протеиновата клетка, до аминокиселини и те захранват клетките на мускулите.

Бустерите са предимно на билкова основа, която стимулира производството на тестостерон или мъжкият хормон, но това не само, че не е вредно, дори е доста полезно.

Трябва да си оставим вратичка и да споменем, че с всяко нещо с което се прекалява, води до проблеми.

Анаболните стероиди са изцяло химични лекарствени апарати, които са произведени за лечението на редица заболявания, но неправомерно се използват от здрави атлети и то в големи дози надхвърлящи предписаният прием. Тези лекарства влияят на черният дроб, на щитовидната жлеза, пикочо-половите пътища и бъбреците. Според зависимост от медикамента. Лесното разпознаване на атлет използващ стероиди са доста голямото акне по кожата на тялото и лицето, променяне на гръдните зърна и след спирането на приема, тялото се отпуска и водата която се е задържала в мускула се разлива образно казано и тялото подпухва. Точно тези особености на тези препарати водят до психическа зависимост от тези които ги приемат.

В нашият онлайн магазин, можете да намерите проверени и изпитани марки от хранителни добавки на световни производители.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!