≡ Menu

Цветни обувки за лято 2017

На сайта ни има изключително богат избор от разноцветни обувки, така че побързайте да сглобите новия си гардероб и да посрещнете лятото на 2017 готови.

Заложете на цвета в обувките, за да освежите визията си през лятото на 2017.

Чехлите на висок, плътен ток са сред тенденциите за лято 2017. Има ги във всеки цвят, десен или материал, който можете да си представите. Пробвайте с чифт в ярко жълто или розово и ги съчетайте с дънки – така ще постигнете идеалната визия това лято.

Еспадрилите сякаш са не остаряваш символ на лятото – ето защо присъстват и в тазгодишните тенденции. Видът им това лято е по-разчупен – можете да избирате между нормални еспадрили в ярки цветове и еспадрили на платформа, които имат връзки за около глезена.

Сандалите с тънка подметка и нисък, дебел ток са също разноцветни този сезон на 2017 и имат различни украшения – цветя, каишки или блестящи катарами. Те си подхождат с всичко – от ефирна рокля или пола, до деним.

Обикновените чехли, които са много удобни особено през лятото, са подобрени този сезон на 2017 с различни детайли и шевици – важно е да изберете точно този чифт, който би подхождал най-добре на летните дрехи в гардероба Ви или на любимия Ви стил през лятото.

Платформите с дебел ток от 70-те влизат в лято 2017 със страшна сила. Те биват или едноцветни, но в ярко червено, розово или жълто или състоящи се от няколко цвята – розово и черно, черно и бяло, жълто и синьо; ще срещнете, също, и комбинация от материи – кожа и велур, плат и деним; както и платформи с мъниста, перли и много катарами по токовете и основната част.

Обувките и сандалите с цветовете на дъгата са също изключително актуални този сезон. С чифт сандали с цвета на дъгата можете да освежите всеки тоалет. Разбира се, купувайки си подобни сандали е добре да заложите на едноцветна рокля, пола и топ в по-неутрални цветове или дънки и черен топ.

Накрая, но не на последно място – сандалите и обувките, които са целите във връзки, които обхващат глезена, а и подбедрицата, са част от модните тенденции на лято 2017. Сандал на висок, плътен ток, с връзки до коляното, стои изключително стилно с рокля до коляното или пола; можете да изберете и кожена чанта с цвета на сандалите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!