≡ Menu

Чаша обектив – Утолява жаждата за снимки и кафе

Знаете, че от няколко години насам, чашите така се видоизмениха, че днес на пазара има такива модели, които на пръв поглед въобще и не приличат на чаши. Една такава е чашата обектив. На пръв поглед, тази уникална чаша изглежда като абсолютно истински обектив за камера. Тази чаша обектив е подходяща за любителите на фотографията и видео заснемането, а също и за тези, които обичат да пият кафето си от необикновени и нестандартни чаши.

Ако сте любител или пък професионален фотограф, или пък просто обичате да си правите снимки на красиви пейзажи, то вероятно фотоапаратът и камерата не излизат от чантата Ви. Снабдявайки се с чашата обектив, тя ще се превърне в част от аксесоарите, които носите винаги, и навсякъде със себе си.

Освен нестандартният и изпипан външен вид, чашата обектив има свойството да запазва температурата на напитките. Ако сутринта се успите, и нямате време да изпиете сутрешното си кафе вкъщи, сипете го в чашата обектив, и то ще е топло, когато Ви остане време за него – например, когато пристигнете в офиса. А и не само това, ако обичате сладолед, но близо до офиса Ви няма места, от където може да си купите, спокойно може да разчитате на термо чашата обектив. Сложете сладоледа в нея, и той няма да промени състоянието и температурата си, до обяд, когато ще имате нужда от десерт.

Знаем, че фотографите, независимо дали са любители или професионалисти, имат същите човешки нужди, както и останалите хора, изпитват глад, жажда, студ и т.н. Тяхната най-голяма жажда, обикновено е за снимки, но и тази за кафе рано сутрин, също и неизменна. За това, ако Вие сте фотограф, или имате приятел, който се занимава с това, чашата обектив е перфектният подарък за него. Тя ще утоли жаждата му за кафе, а камерата му, ще утоли и онази силна нужда от правене на снимки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!