≡ Menu

Чуйте любимото си радио онлайн

Здравейте радио любители, знаете ли че ако ви е омръзнало да слушате радиоприемника и търсите друг начин за достъп до желаните от вас станции, то най-добре посетете специализиран сайт за онлайн радио програми, които ще може да включите на компютъра си. За щастие днес има десетки качествени предложения, а едно от тях се нарича „Слушалник”.

Адресът, който трябва да изпишете в браузъра и да се насладите на богатата колекция от online radio станции. Слушайте музика и любимите си програми напълно безплатно и без да качвате допълнителни програми. Всичко се случва лесно и удобно за потребителите.

В тази статия няма да издадем всички изненади, които сме приготвили за радиослушателите от различни градове и села. Само ще кажем, че освен националните станции, разполагате и с регионални такива, което е истински повод за това да се отдадете на поп-фолк, рок или диско хитове.

Слушалник ви дава шанс да чуете радио Фреш, Вероника, Ултра, NJOY, Energy, Витоша, Веселина и много други. Станциите ще се увеличават с времето, така че ще постигнем максимална бройка с най-интересното от българския ефир. Посетителите имат на разположение функция за коментари в Facebook, а също така и в Twitter.

Превърнете домашния компютър в радио и се забавлявайте докато четете електронна поща или сърфирате из милионите сайтове в необятното интернет пространството. Свържете се с меломани от цялата страна чрез facebook страницата на Слушалник и обменете мнения относно съвременната музика и вашите любими звезди.

Удобството да управляваш и сменяш онлайн радио в мрежата е огромно и се практикува от милиони хора по цял свят. Сега е ваш ред да се забавлявате с новите технологии и това, което те предлагат за това да се чувствате по-добре и весели. Ние създателите на уеб сайта Слушалник ви благодарим за проявения интерес и ще ви очакваме на страниците ни. Разделяме се с пожелания за нестихващо пари и само яки емоции с българските радиостанции.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!