≡ Menu

Щипки или връзки за баджове – кое ще изберете?

В наши дни едва ли ще срещнете фирма, в която служителите не носят баджове. Целта на тези ламинирани картички са да иденефицират служителите, което да улесни клиентите, в случай, че имат нужда от помощ.

Носенето на баджове е задължително и при организиране на конференции, семинари и други, като отново ролята им е да указват дейността на носещите „визитната картичка”.

В страната ни е задължително баджовете да се носят на видно място, за да могат клиентите да се ориентират по-лесно към кой служител на компанията да се обърнат, когато им се налага.

Има няколко начина, по които баджовете могат да се закрепят: с щипки или връзки за баджове.

Въпрос на избор е на кой вариант ще се спрете, тъй като и двата начина за закрепване имат своите предимства. Ако трябва да бъдем съвсем честни и откровени обаче ще кажем, че връзките за баджове водят в надпреварата и сега ще обясним защо.

Щипките за баджове също са удобни, но имат няколко основни недостатъка:

  • Щипките се износват;
  • Служителите често забравят да ги закрепват и ги захвърлят на бюрото;
  • Много често баджовете се закачат на неподходящи за прочитане от клиента места като: колани, ръкави и т. н.

За сметка на това, връзките за баджове могат да бъдат изработени от различни материали като текстил, силиконови ленти и други, което ви дава много по – голям избор.

Освен това лентите не се износват и могат да се използват с години (или поне докато не решите да ги подмените с нови).

Закачени на тях, баджовете се носят само на врата, което не позволява някой отвеян служител да забрави да си сложи баджа, а клиентите могат много лесно да прочетат какво пише на тях.

Връзките за баджове, които ще поръчате от фирми като нашата, се предлагат в изключително голямо цветово разнообразие, ширина и дължина и само от вашите изисквания зависи на какъв размер ще се спрете.

Освен това има възможност на самите връзки за баджове да бъде изписано фирменото ви лого, както и лентите да бъдат изработени във фирмените ви цветове.

Предимствата на това да изберете ленти за баджове не са едно или две, просто трябва да вземете решение и да влезете на страниците на сайта и ще откриете много голямо разнообразие от връзки, както и ще разберете защо по – голямата част от българските компании предпочитат служителите им да носят баджовете си закачени на връзки за баджове, отколкото да използват щипки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!