≡ Menu

Щори, перголи и сенници – ефектното съчетание за засенчване на светлината във вашия дом!

Търсите модерна визия в обзавеждането, тогава се доверете на последните архитектурни решения на 21 век – слънцезащитните продукти!

За интериорния дизайн

Иновативно предложение за декорация на помещенията са щорите, защото притежават редица функционални и естетически качества. Технологично модифицирани да предпазват от слънчевите лъчи, слънцезащитните продукти се разработват с дълъг експлоатационен живот. Устойчиви са на различни атмосферни влияния. Имат свойството да понижават температурата в стаята с до 5 градуса, а така намаляват разходите за енергийно потребление. Колекциите от щори се предлагат в богата цветова гама. Разновидните модели позволяват на клиентите да съчетаят изящество и нежност спрямо линията на обзавеждането си.

Слънцезащитните продукти са проектирани с антистатичен ефект , не задържат нежелани миризми. Снабдени със специални механизми при монтаж и демонтаж, щорите се почистват лесно. Съществуват и надеждни аксесоари, които осигуряват допълнителна защита при ползването им чрез „странично водене”, „долно укрепване” или „релсов механизъм” за някои конфигурации.

Силен акцент за модерната визия на всяка сграда имат външните щори. В съчетание с други екстериорни решения, потребителят може да се радва на надеждно засенчване от светлината.

Масивни конструкции за декорация на открити пространства

Перголите произхождат от лат. Pergula, а наименованието им означава навес. Първоначално тяхното предназначение на градински елементи е да засенчат голяма площ, затова днес се предпочитат при жилищни и търговски обекти. Изработката на този продукт позволява да се монтира върху готова конструкция. Има добри експлоатационни характеристики, свързани с устойчивостта на различни климатични промени, включително на вятър със скорост от 117 км/ч. Модифицирани са с анти-капкова система, за да не се стича водата от ръбовете към вътрешността. Вграден е специален механизъм за опъване на плата с 8 колела, задвижвани от двигател Somfy RTS на френска фирма, но може и ръчно управление на перголите. По желание на клиента може да се монтира LED – осветление в напречните им профили или датчици за вятър, дъжд, слънце. Слънцезащитният продукт се предлага в различни цветове, които да допълват дизайна на екстериора ви с първокласна визия. Още перголи може намерите в сайта.

Сенниците са друго екстериорно решение за вашата тераса, дворно място или зимна градина. Тези тенти имат добри термоизолационни и слънцезащитни качества. Задвижват се ръчно или чрез изпитаната система на френските двигатели Somfy RTS. Производителите гарантират дълъг експлоатационен период, защото се използват висококачествените материали при изработването на тези продукти. Несъмнено тентите имат силен ефект при декоративното оформление на екстериора, заради разнообразието от PVC десени и акрилни платове.

Колекциите от слънцезащитни продукти на пазара намират все по-адаптивно приложение за пълноценния комфорт на потребителя. Освен актуална тенденция в екстериорния и интериорния дизайн, те са технология ориентирана към промяната. Сега е моментът да внесете нюанса на промяната в своя живот!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!