≡ Menu

Якето – късо, ако шофирате, а и не е нужно да бъде само едно!

Дамски якета, сака, жилетки, ризи, блузи, рокли, поли, панталони, анцузи, обувки и бижута на висококачествени световно известни марки, можете да откриете в интернет магазина ни. Разгледайте реновирания сайт на онлайн магазина, в който вече са изложени и есенни модели дрехи за по-студените месеци.

Сега е момента да купите яке и за своите малчугани, на които предстои да тнъгнат на училище. С нашите дрехи момичетата се превръщат в стилни госпожици, а момчетата в рок звезди.

Този сайт е практичен, тъй като винаги щом става дума за дрехи от естествена кожа, ние сме много компетентни, но реално не искаме да покажем, че това с характеристиките и цветовете на отделните разновидности естествена кожа, въобще не ни е понятно. Може би още някой има този проблем, тъй като е направил електронния магазин и е решил проблема радикално.

В заредената с фриволна енергия на бохемския шик и яснотата на стила boyish, за вашето одобрение ще се състезават вталените къси якета с нашивки от мек велур и кожа, жилетките във Винтидж стил и плътно прилепналите якета с графичен десен, създаващи безупречно хармоничен силует.

На мода тази есен е Винтидж стила от 80-те години, т.е. коженото яке се завръща триумфално. То подхожда на абсолютно всичко, а смесването на стилове ни позволява вече да го носим и върху официална рокля. Хит е да се носи върху гащеризон от деним. Комбинирането би направило силуета безупречно хармоничен, защото подплънките ще направят раменете по-широки, закопчаването ще намали оптично талията, а под якето леко може да се подава колана на гащеризона, който ще постави ударение върху женствената талия. Така ще се балансира визуално фигурата. Около коженото яке се завръщат рокерските украшения като капси, рингове, шипове и рок ципове по коланите, ботушите и ботите, чантите, както и кожените гривни. Актуални са също така и комбинациите кожа с златен метал или матери с метални нишки и отблясъци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!