≡ Menu

Анджелина Джоли очаква близнаци

Анджелина Джоли съобщи в Кан че очаква близнаци и планира да ги роди във Франция.

32 годишната звезда беше в Кан за премиерата на детския филм ’Кунг фу панда’, в който също участват с гласовете си Джак Блак и Дъстин Хофман.

’Ще имам близнаци’, каза актрисата, която носеше бяла рокля. Тя коментира още че планира раждане във Франция, ‘Не сме решили окончателно, но си мислим за Франция.’

‘Това е вторият език в нашия дом’, добави тя.’ Моите деца започват да говорят френски, и това ще бъде добре за тях.’

На интервю в Кан Анджелина Джоли сподели, ‘Когато бях млада никога не съм смятала че съм умна, аз бях дете на пънка, с коса в различни цветове. Първият път когато отидох във Вашингтон, покрих татуировките си. Смятаха че съм както знаете просто един бунтар, част от мен никога не усещаше че мога и да мисля. Винаги съм била несигурна в себе си, заради това, но сега, като жена го превъзмогвам и се чувствам много по-сигурна.’

Тя добави още ‘Винаги съм обичала децата, но не знаех дали някога ще бъда добра майка и дали ще съм готова да бъда добра майка. Но винаги съм искала да осиновявам деца. Изненада ме това че никога не съм планирала да имам биологични деца. Бях твърдо решила само да осиновявам деца, това изглеждаше като нещо много правилно, защото става въпрос за деца имащи нужда от дом и нямах нужда сама да имам собствени деца. Нещата обаче се променят, когато срещнеш някой, когото наистина обичаш’.

Близнаците ще бъдат пето и шесто дете за Анджелина Джоли и Брад Пит. Пит (44 г. ) и Джоли са родители на 6 годишният Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, на 4 годишният Пакс, от Виетнам, на 3 годишното Етиопско момиченце Захара и са биологични родители на дъщеря си Шилох, родена в Намибия през Май 2006 година.

Брад Пит и Анджелина Джоли се срещнаха на снимките на филма ’Мистър и мисис Смит’ и по-късно започнаха романтична връзка.

Пит е бил женен за звездата от ’Приятели’, Дженифър Анистън, а Джоли има два предишни брака.

Брад Пит често казва, че с Анджелина мечтаят за цял футболен отбор деца.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!