≡ Menu

Анджелина Джоли роди близнаци

Анджелина Джоли роди близнаци, в събота, на 12 юли 2008 година, около 20.00 часа централно Европейско време.

Бебетата са родени чрез планово секцио, което беше изместено за по-ранна дата по медицински причини. Операцията е извършена в клиниката “Санта Мария” на фондацията “Ланвал”, разположена на френската Ривиера, на крайбрежния булевард на френския град Ница.

”Анджелина Джоли и Брад Пит бяха невероятен екип по време на раждането”, сподели Мишел Сюсман, докторът на звездата. ”говореха, бяха заедно”.

Близнаците са момиченце и момченце, с имена съответно Вивиан-Маршлин, тегло 2.27 кг., кръстена на майката на Джоли, и Нокс-Леон роден 2.28 кг.

Все още не е известна точната сума за която е продадена първата снимка на бебетата, но се говори за рекордни суми от 11, 20 и дори 30 милиона долара, очаква се парите да бъдат дадени за благотворителност.

“Беше епидурална упойка, така че Анджелина говореше и се смееше. Те бяха щастливи.” Каза д-р Сусман, който проведе операцията чрез цезарово сечение.

Брад Пит  е бил спокоен, и напълно посветен на преживяването, доволен че е присъствал по време на раждането на децата си. При прерязването на пъпната връв дори е асистирал.

Анджелина и близнаците са добре, тя ще остане в болницата още няколко дни, а децата може би по-дълго.

Анджелина Джоли и Брат Пит са най-известната холивудска двойка, те са заедно от 2005 година, когато се срещнаха на снимките на филма ”Мистър и Мисис Смит”. Сега те имат общо 6 деца, 3 от които осиновени, има слухове че те планират осиновяването на още деца.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!