≡ Menu

Топ 10 на страните където се прави най-много секс

Топ 10 на страните където се прави най-много секс, по информация от списание Askmen.

Смятате ли че получавате секс колкото порно звезда? Това зависи от страната в която живеете.

Според анкета на Durex за 2008, само 53% от Американците правят секс веднъж седмично, 55% от Канадците и 59% от Британците признават същото. Е кой разклаща най-много легла в света? За да откриете прочетете кои са в десятката.

Класацията е изготвена по резултатите от проучването на Durex. Колкото по-нагоре е страната в списъка, толкова по-често правят нейните граждани секс. Ако желаете да подобрите ранга на страната си от тук можете да научите и как да започнете.

Ето къде се прави най-много секс.

Номер 10

Мексико

Иска ли ви се една секси сиеста? Това са хората на слънцето и забавлението. Традицията започва при тях от векове. През 2008 правителството разпространи 700000 книги за подобряване на сексуалното образование на учениците, ясно е че тийнейджърите ще танцуват хоризонтално танго по един или друг начин. Когато става въпрос за секс, винаги се намира начин. Проституцията по принцип е забранена, но специално в Тихуана има определени места, където могат да се намерят секс работници.

Ако търсите секс забавления, ето къде да отидете:  През пролетта обикновено Мексико се слива в едно огромно място за забавления. Най забележителните места са баровете в Канкун- Senor Frogs, Daddy ‘O и Coco Bongo. В Акапулко- Palladium, огромна дискотека, която събира няколко други бара, също Baby Lobster Bar и Thai Bar, всеки от тях има репутацията за най-горещите момичета. Посетете Kabu San Lukas, задължително идете в Squid Roe, популярен бар-дискотека, плуващ в текила, още The Zoo и Mango deck. Ако сте в Пуерто Ваярта пробвайте The Zoo (същото име друг бар) и El Hilo  за горещи Мексикански нощи. В Тихуана Senor Frogs, Mundo Cafe или Safaris.

Номер 9

Швейцария

Те са политически независими, но със сигурност имат мнение по отношение на секса. То се изразява в ъ думи ” Gimme more.” В превод ’Дай ми повече’. Освен обичайните креватни занимания, тук проституцията е законна, всяка година 350000 швейцарци си плащат за удоволствието. С това си ниво на участие не е чудно че заемат девето място.

Къде да отидете: Ако пътувате до Цюрих бихте искали да посетите следните популярни места Hive Bar  или  Ba Ba Lu за силна музика и оживена тълпа, която със сигурност ще направи нощта ви незабравима.

Номер 8

Испания

В страната на латинската любов, секса е предвидим резултат. Традиционно е сексуално набедените култури да се модернизират. Напоследък Испанските мъже са чести потребители на Виагра, за да удовлетворят дамите си по-дълго, дори и да са напълно в състояние да сторят това и без медикаменти. Разбира се това малко подобрение осигурява и за тях желаният резултат, така те доказват че определено заслужават да са сред десетте най-секси страни в света.

Къде да отидете: В Барселона, посетете клуба Baja Beach където много жени отиват за да огледат и да бъдат видяни. Другият ви залог за горещи испански нощи е Razzmatazz, койо е един клуб с 5 пркрепени към него. Ето и къде да купонясвате Ибиза е отговорът, тук просто си изберете бар, който и да е бар и ще сте доволен.

Номер 7

Малайзия

Пред обществеността тази страна определено е консервативна. Наскоро имаха дискусия дали да въведат сексуално образование в гимназиите или не. Това не е най-сексуално свободната страна. Обаче, зад затворените врати ще откриете истината. Малайзийците се наслаждават на всяка минута прекарана в леглото. Наскоро министъра на здравеопазването беше свален заради домашното му секс видео, което обиколи страната през януари 2008.

Къде да отидете:  В Куала Лумпур, проверете следните барове и клубове за голямо парти. Aloha, Poppy Bar или Rum Jungle. За да изберете сам своето приключение за нощта идете в  Beach Club там най-вероятно ще срещтнете платена компания, но тя ще си струва цената.

Номер 6

Италия

За много Италианци секса е едно от приоритираните ежедневни занимания.  Според проучването  32% от Италианците над 60 години редовно правят секс.

Къде да отидете: Ако посещавате Флоренция? Пробвайте Red Garter, класически Американси стил бар с международна репутация на място за намиране на компания. Вторият ви избор трябва да е Moyo. В Милано добро място за странстни преживявания е Propaganda, огромен нощен клуб, плюс Shocking Club, известен с лудите си тематични нощи. А ако сте в Рим, посетете Drunken Ship, популярен парти бар, и не забравяйте да правите като Римляните.

Номер 5

Полша

За една сравнително консервативна култура, Полша си е извоювала място на една от страните с най-много секс. Полша има ежегоден Еротичен фестивал който представя най-новите секс играчки и механизми от индустрията за възрастни. Дори един от полските политици, беше хванат в секс скандал. Най-очевидната причина поляците да са в този списък е световният рекорд по групов секс, поставен от 2 полякини, който беше завършен в собствената им страна. Трябват ли ви повече обяснения?

Къде да отидете: Ако сте във Варшава, трябва да посетите Organza, това е клуб с доста жени. За разнообразие идете в бар Zoo; тук има много място за купонясване и разговор с жени. Краков: идете в Cien Klub, той е истинска институция, огромен клуб с много жени. Друго място да посетите в Краков е бар Frantic, и Goraczka Freak Club, тук няма нищо наистина откачено, но е добро място за парти.

Номер 4

Китай

Когато по назад остава културната революция, толкова по се приближаваме към сексуалната революция. Искате ли доказателства? През последните 8 години, 5000 секс магазина са открити само в Бейджинг. Китай има дори SEXPO, там жителите отиват за да видят всякакви секс джунджурийки. 70% от всички секс играчки в света се произвеждат в Китай.

Къде да отидете: Ако сте в Шанхай, посетете Bar Rouge, Zapata и Windows. Ако сте в Бейджинг, ето няколко възможности: Посетете Лу. За платени забавления посетете Бар  Blu, Suzie Wong, Brown’s и Maggie’s, все места за работещи момичета.

Номер 5

Русия

Най-голямата тайна на Руснаците през Студената война, да не би да е била че правят повече секс от запада? След падането на комунизма, изглежда че е било точно така. Сега Москва е пълна с клубове и места където лесно можете да намерите платена любов.

Къде да отидете: В Москва The Hungry Duck, тук ви очакват луди нощи, включително нощ на дамите с мъже стриптийзьори, Ъ пъти в седмицата. В  Night Flight, можете да си изберете руски момичета, и Propaganda, който е по-известен с посетителите си туристи, а не местни.

Номер 4

Бразилия

Имайки в предвид че това е родното място на прашките, секса в Бразилия е толкова важен колкото дишането.  Тук плажовете са пълни със страхотни жени, а по време на годишният карнавал, дори най-упоритие жители сякаш изчезват.

Къде да отидем: В Рио, определено посетете Lapa, това е огромно място за купони, пълно с клубове и жени. Други възможности в Рио- Nuth Bar, Baronetti или Club Six.

Номер 1

Гърция

Традициите в секса тук идват от древността. Това са момчетата благодарение на които съществуват педерасите и лесбийките. С темпераментното средиземноморско време, плажове и острови, съставките на Гърция я поставят на първо място, измежду страните в света където се прави най-много секс.

Къде да отидете: Отделете си достатъчно време за да направите добър избор. Има доста места както на островите така и на континента. Първо в Атина-  Hoxton. За островите, Корфу е известен с  The Pink Palace. Ако сте на остров  Лос, пробвайте баровете: Kahlua, Slammer Bar или Red Bull Bar. Непременно идете на Миконос, остров известен с партитата си. На Миконос посетете клуб Paradise Beach, клуб известен с това че дрехите от време на време случайно изчезват.

Изглежда ли че някои страни се забавляват повече от вашата?

От Бразилското сексуално вдъхновение и Китайската сексуална експлозия, до Испанските креватни конкистадори, списъкът доказва че хората по света правят секс за развлечение и му се наслаждават. За момчетата, чиито страни не стигнаха до този списък, правете повече секс. Вашата страна буквално зависи от това.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!