≡ Menu

Букет от бонбони – оригиналното решение за подарък

С повод или без повод, ние подаряваме подаръци – за рожден ден, за имен ден, за сватба, за годишнина или просто така. Изборът на подарък винаги е затруднявал голяма част от нас поради няколко причини – малък бюджет, който можем да отделим, разнообразие на предлаганите стоки, личния вкус на получателя и т.н. Ако се чувствате затруднени, искате да изненадате празнуващия по уникален начин или просто търсите оригиналност в решението си – предлагаме Ви да прочете следващите редове, за да обърнете внимание на предложението ни, което може да изберете за Вашите близки и познати.

Темата на днешната статия ще бъде букетите от бонбоните – какви са те, как се изработват и за какъв повод трябва да се поднесат.

Букетите от бонбони са иновативни, практични и оригинални подаръци, които заеха своето място в списъка с интересни изненади през последната година. Те се предлагат от по-добрите магазини за цветя и техните флористи, от определени парти агенции и от фирми за подаръци. Като цяло букетите от бонбони са ранообразни като вид, големина и форма на изработка. Може да изберете с какво да бъде направен желания от Вас букет –предлагат се букети, аранжирани с лакомства на водещите фирми в този бранш, но също така се застъпват и предложения с евтини бонбони от балкански произход. Бонбоните се прикрепят със силикон върху специални дървени пръчки, които са увити с луксозна цветна хартия. Към тези пръчки се прибавят мрежи, хартия „тишу“ и др. и така букетът бива завършен. Букетът може да бъде поставен върху специална гъба, за да бъде закрепен или пък да бъде прикрепен с панделки. Възможно е аранжирането на подобни букети от бонбони в кошнички, в панери, в картонени кутии, както и прибавянето на бутилка вино или шампанско към тях.

Букетите от бонбони са подходящи за поднасяне при всеки отдал се повод – могат да послужат като подарък за рожден ден, за имен ден, за годишнина, като подарък за мъж или дете. За по-голям ефект – прибавете към букета бутилка вино, шампанско или пък няколко балона. Ако желаете максимално постигане на радост, възхита и удоволствие – допитайте се до професионалистите – флористите могат да Ви дадат предложения и да съчетаят цветята и бонбоните в един неповторим букет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!