≡ Menu

Да отидеш на Хавай

Хавай е 1 от американските щати, който е архипелаг и е разположен на северната тропична окръжност в величественият – Тихия океан. Има пет големи и няколко по-малки острова, като по- големи са островите Хавай, Молокай, Мауи, Кауай и Оахо. Ако жадувате за почивки на вулканични острови, това е мястото, те имат население от близо 1 300 000 души. Световно известни са като туристическа дестинация и може да вземете повече информация от своите туристически агенции, кога е най-добре да пътувате за там.Имат невероятна тихоокеанска култура и отличен климат.

Климатът на Хавай е топъл и влажен през цялата година. Температури са около 24 °C през февруари, а през август и септември 29 °C. През зимните месеци можете да видите 30 метрови вълни, разбиващи в кораловите рифове не далеч от самият бряг, които много опитни сърфисти чакат с нетърпение.

Като май-населен се счита остров Оахо, където се намира и столицата на щата Хавай – Хонолулу. Пълен е с огромно разнообразие от националности. Вулканът на, който е града, днес вече не е активен. Планувайте и Хавай към своите почивки в чужбина през годината.

Икономиката на архипелага се гради благодарение на туризма и селското стопанство. Кафе, Ананас, захарна тръстика са едни от основните селскостопански култури, които местното население отглеждат, като на година цели 7,7 милиона туристи посещават архипелага и сбъдват своите мечти в реалност. Това е идеалното място за почивки особено ако работите постоянно. Имайте предвид, че местният климат е много лесно поносим. Има разкошни долини и гледка към океана от първи ред.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!