≡ Menu

Бързи заеми за граждани

Все по-силно усещаме кризата у нас. Мерките на правителството продължават да търпят пълен крах, а нацията да търси всякакви варианти за справяне с положението. Много хора се изправиха пред реален риск от разорение и посегнаха към популярните бързи кредити, за да си осигурят нужното финансово спокойствие.

Най-голям дял от броя кредити днес се полагат именно на бързите кредити, които масово биват теглени от гражданите на страната. Най-често размера на този тип кредити достига до около 300 лева, като това ясно показва, че се цели закрепване на бюджета на домакинствата до следваща заплата.

Все пак вариантите, предлагани от кредитните компании не свършват до тук, а предоставят широки възможности за отпускане на нужните заеми. Размера най-често е плаващ в зависимост от нашите нужди и предлагания от съответния кредитор такъв. Най-често фирмите за потребителски бързи кредити предоставят средства в диапазона между 100 и 1000 лева, но както вече отбелязахме съществуват и други варианти.

Сроковете също са кратки, защото както отбелязахме се търси финансиране до заплата, а тя рядко се бави повече от 2-3 седмици. Все пак някои хора предпочитат по-голям размер на кредита и респективно решават да разпределят погасяването му на по-малки вноски за по-дълго време.

Струва си да отбележим, че лихвите по тези бързи кредити, които се отпускат най-често до един час, вече са изключително близки до тези на банките. Факт, които ни кара да предпочетем именно бърз кредит от небанкова кредитна организация, вместо да се занимаваме с купчината подробности и да пилеем времето си в уж прозрачните процедури на банките.

Ако чувствате нужда от пари на заем? Ако ви се налага да покриете непредвиден разход по неприятен или приятен повод? Ако искате да получите парите още днес? То не се притеснявайте и подайте своето заявление за бърз кредит от небанкова кредитна компания. Всичко ще се реши още днес, а довечера ще можете да се насладите на дълбок и спокоен сън, без да се притеснявате за пари.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!