≡ Menu

Вдигнете адреналина с залози на живо

Любителите на спортни и футболни залози отдавна знаят и се наслаждават на емоцията, която им предоставят т.н залози на живо. Всички водещи букмейкърски компании в световен мащаб предлагат този тип залози. Това е възможност да залагате на избрано от вас събитие не само преди началото на срещата, но и след нейното начало, независимо какъв е резултата в момента. Този вид залози са много по-динамични от обикновените и коефициентите се променят в реално време в рамките само на няколко секунди.

За тези които все още не са правили такива залози нека малко по-подробно да обясним точно за какво става въпрос. При стандартните залози приемането им приключва точно преди да е започнало конкретното спортно събитие. Коефициентите почти не се движат и ако има някакво движение то обикновено е съвсем минимално. При залози на живо ситуацията е съвсем различна. Тук залагате в реално време след като е започнала срещата и коефициентите могат драстично да се променят само в рамките на няколко секунди. Така например ако някой от двата отбора отбележи гол, коефициента за отбора отбелязал гола веднага пада чувствително, а този за отбора получил гола се вдига чувствително. Колкото по-напред във времето се развива срещата и толкова колкото повече наближава нейния край, толкова по-вероятен става изхода, който е до момента.

Тези видове залози са изключително динамични и могат да се преобърнат на 180 градуса буквално за секунди. Любителите на силни усещания и високия адреналин със сигурност ще харесат този вид залози, защото те им носят тези преживявания в изобилие. Ако и вие сте един от тях и досега сте пускали само обикновени залози е крайно време да пробвате и залозите на живо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!