≡ Menu

Вечните класики в модата

Колкото и да ни се иска да сме в крак с модните тенденции, не всички можем да си позволим да притежаваме модерните артикули на всеки един сезон. Ето няколко вечни класики, които ако имаме в гардероба си, ще се чувстваме винаги модерни, защото никога не губят своята актуалност.

Малката черна рокля

Това е дрехата, която е задължително да присъства в гардероба на всяка жена. Оригиналната версия на тази модна класика е създадена от Coco Chanel през 1926 г. Това е един изключително женствен елемент от дамския гардероб. Яркостта на образа се постига с помощта на аксесоарите, а не на самата рокля. Тя трябва да бъде семпла, изчистена, с класическа кройка. Този класически шедьовър никога не губи актуалност.

Тренч/шлифер

Това е връхната дреха, подходяща както за елегантен делови тоалет, така и за пролетна разходка в парка. Подхожда на всичко – от пола до дънки. Класическият модел дамски шлифер не излиза никога от мода, а неутралните тонове го правят неподвластен на времето и на смяната на тенденциите.

Бялата риза

С дълъг, с къс или без ръкав, носена свободно или пъхната в полата/панталона, класическата бяла риза е задължителен елемент на женския гардероб. Тя ще дойде на помощ винаги, когато ви предстои важно събитие, когато ви се налага да изглеждате женствени и елегантни, и то без да влагате особени усилия.

Права пола

По правило този модел се носи с пъхната в нея риза или топ и високи обувки с остър връх. Дължината е до коляното или малко над него, а моделът отново е изчистен, без излишни елементи. Тази модна класика освен, че ще ви накара да изглеждате зашеметяващо, ще извае тялото ви по такъв начин, че няма да остане и помен от досадните тлъстинки.

Високи обувки без пръсти

Макар периодично да се внася по някой нов елемент за акцент, този модел обувки си остава вечно актуален. И тук има богат асортимент от възможности за съчетаване на тези красиви дамски обувки – впити джинси и секси топ за парти вечер, женствен костюм за делова среща или красива рокля за романтична вечер с любимия. При тези обувки може да си позволите да експериментирате с по-ярък цвят – ще изглеждате зашеметяващо!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!