≡ Menu

Изберете обувки на висок ток

Обувките са отличителен елемент от дамския тоалет. Без съмнение те са ясна заявка за изразено модно становище. Това прави избора им много важен. Неслучайно дамите са особено критични по отношение на обувките си и полагат усилия да са в крак с последните модни тенденции.

През последните няколко сезона световноизвестните дизайнери експериментираха с ниската подметка. Дамски обувки тип балеринка присъстваха неизменно в техните колекции. Семплия им дизайн често бе допълван с изящни орнаменти или елегантни каишки, обхващащи глезена. Ниската и равна подметка е предпочитан избор за всички жени, които залагат на функционалността и удобството.

Е, новите модни тенденции преустановиха господството на ниската и удобна подметка. Дизайнерските колекции ознаменуваха триумфалното завръщане на елегантните обувки на висок ток. Те са изискани и подчертано секси. Този път обаче токът е много висок и тънък, почти крехък. Токовете тип пирон са предпочитано стилистично решение. Някои дизайнери залагат на металните токове, а други експериментират с кожа и корк, покрити със сатен в перлени отблясъци.

Безспорно обувките на висок ток са удачен избор за елегантна визия. Те издължават силуета, като правят женските крака да изглеждат по-красиви и изящни. Ето защо, ако искате да демонстрирате стил, класа и сексапил, изберете обувки на висок ток. С тях не само ще изглеждате добре, но и буквално ще можете да гледате света отвисоко.

Кожени ботуши на висок ток също са добро решение за ефектна визия. Комбинират две от най-горещите модни тенденции – кожа и висок ток. Какво повече да желае една жена?

За онези дами, които не искат да се разделят с комфорта си за сметка на стила, дизайнерите са предвидили обувки с по-ниско токче. По този начин представителките на нежния пол могат да следват актуалните тенденции, без да се превръщат в „жертви” на модата.

Независимо какъв ще е вашият избор, просто се забавлявайте. Бъдете дръзки и експериментирайте с визията си, но запазете високото ниво на стила си!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!