≡ Menu

Външните ролетни щори – няколко функции, събрани в едно

В днешно време има достатъчно голям избор как да защитим жизненото си пространство от проникването на слънчевата светлина и любопитните погледи на хората. Що се отнася до защитата от кражби, също не липсват модерни средства. Има обаче един уникален продукт, който на практика може да върши и двете – съвременните външни ролетни щори.

Те се открояват с висока издръжливост, перфектен външен вид и изключителна функционалност. Защото не само ще допринесат за добрата визия на дома, но ще ви предпазят удивително добре от всички неблагоприятни атмосферни влияния – отлично средство са защита както от жаркото слънце през лятото, така и от зимните виелици.

През лятото вашите ролетни щори ще се окажат непреодолима преграда, през която слънчевите лъчи нямат шанс да проникнат, а това означава, че в помещенията ще се радвате на прохлада и свежест. И обратно – през зимните студени месеци, когато навън температурите са минусови, вашата ролетна щора ще спира вятъра и студа, за да осигури комфорт и топлина в дома, офиса или на всяко друго място.

Защита на дома от натрапници

Освен че изпълняват по най-добрия начин първоначалната си функция, съвременните външни щори за прозорци са способни да обезопасят дома или офиса ви, като направят трудно и почти невъзможно проникването на крадци. Това е от особено значение, когато вашето жилище или друго важно помещение се намира на приземните етажи. Без подобна адекватна защита би било много трудно да опазите собствеността си, особено при нарастващата престъпност, която от години насам тормози хората и ги кара да се чувстват несигурни в собствения си дом. Залагайки на здравите и надеждни ролетни щори, вие ще защитите дома, офиса или търговското си помещение, като можете да бъдете напълно сигурни, че те ще държат крадците на дистанция.

Висока естетическа стойност

В съвременните домове въпросът за декорацията е един от най-коментираните. Защото не е достатъчно жилището да бъде удобно и сигурно, то трябва да отговаря и на определени естетически критерии. И тук на помощ веднага идват модерните външни ролетни щори, които не само, че няма да загрозят визията на вашия дом, но и ще ѝ добавят много очарование и стил. Бихте могли да изберете цвят, който напълно отговаря на изискванията ви и така да създадете страхотен ансамбъл, съчетаващ едновременно отлична функционалност, лесна употреба, здравина и завиден външен вид.

Основните предимства на външните ролетни щори:

Те са напълно универсални – могат да се инсталират както на апартаменти, така и на къщи, вили, търговски площи, офиси и други сгради.

  • Стилен и модерен външен вид – могат да преобразят напълно фасадата на всяка сграда и да ѝ придадат страхотен вид;
  • Осигуряват безкомпромисна защита срещу проникването на слънчева светлина;
  • Защитават чудесно прозорците на сградите, на които са монтирани;
  • Имат забележителни звукоизолационни качества, затова ще ви предпазят от неприятните шумове, идващи от улицата;
  • Благодарение на високата изолационна способност, вие ще спестите от отопление през зимата и от употребата на климатика през лятото;
  • Изключително лесна поддръжка и без нужда от допълнителни грижи.

Ролетните щори обикновено се правят по поръчка, според индивидуалните размери. Със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на тях!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!