≡ Menu

Микрослушалки за изпити

Човек колкото и да учи, все някога се оказва страшно неподготвен и притеснен преди изпит. В такива моменти всеки от нас има своя методика и стратегия на действие, но онези, които държат винаги да бъдат победители обикновено залагат на сигурно.

Какво имаме предвид?

Става дума за все по-използваните и популярни напоследък микрослушалки, чрез които можете да си помогнете в най-трудните моменти по време на важни изпити, защити и поправителни сесии.

С гаранция от 12 месеца и на цени от около 100 лв, можете да си осигурите повече спокойствие и да не треперите от страх по време на изпит.

Благодарение на дискретно скритата микрослушалка в красиво колие или диадема, вие вече няма да се притеснявате, че не сте се подготвили на нивото, на което ви се иска.

Как работи и какво точно представлява?

Слушалката е от типа voice X2. Именно този вид слушалки на този етап се смятат за най-модерните и надежден, тъй като предоставят много високо качество на звука при предаване и дълготрайност на батерията.

Когато не сте притеснени от изпити и сложни теми, от които почти нищо не сте запомнили, можете да използвате слушалката за слушане на МР3 плеъри или диктофони, освен това тя е напълно съвместима за работа с телефона ви.

Микрослушалката работи безотказно в продължение на 6 часа, притежава анатомична форма, малък размер: 6х6х11 мм и тегло от 0,8 гр.

С подобно деликатно техническо бижу наистина можете да се похвалите пред приятели, но не и пред вашите преподаватели.

Смущенията са само около 2% , вида на звука, който ще получавате с вашата слушалка е аналогов и магнитен.

Още по-удобни са практически невидимите магнитни слушалки, които се поставят в ухото.

Те са не само евтини и напълно безвредни за вас, освен това, едва ли е възможно да бъде открити от вашите преподаватели и квестори.

Още една страхотна новина – магнитните микрослушалки не се нуждаят от захранване, за да работят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!