≡ Menu

Галфонд отказал на ФТП

Професионалният покер играч Фил Галфонд отново направи някои разкрития от кухнята на големия покер и призна, че е отхвърлил неизгодна оферта от „Фул Тилт Покер” (ФПТ), преди да настъпи „черния петък”.

На своя уеб сайт „ask Phil”, Галфонд отговори на редица въпроси от свои фенове, свързани с това какво ще прави, ако не играе покер, както и дали възнамерява да участва в турнирът с най-голям награден фонд в историята на покера и входна такса от един милион долара.

Галфонд разкри на своя официален уеб сайт:

„След като спечелих златната гривна от СПС през 2008-ма година, получих оферта от ФТП да се състезавам в техния отбор. Доколкото знам това бе тяхното стандартно предложение, което не си струваше за играч като мен и аз реших да откажа.”

„В допълнение на незадоволителната оферта, която ми предложиха, имаше голяма вероятност да ми бъде отказано участието в покер турнири на други сайтове за онлайн покер, което щеше да ми излезе твърде скъпо.”

„В крайна сметка, аз бях много уверен в моята игра и бъдещето ми.”

Междувременно стана ясно, че Даниел Негреану или „детето на покера”, както го наричат повечето му фенове е загубил Хай Ролър събитието с 25 хиляди евро входна такса, което е част от „Големия финал” в Европейския Покер Тур (ЕПТ).

В завързания хедсъп на финала, руснакът Игор Кураганов успя да надиграе значително по-титолования си съперник Негреану и така заслужено взе голямата награда от един милион и 80 хиляди евро, докато неговият преследвач трябваше да се задоволи с близо 600 хиляди от същата валута. Ако вие не сте достигнали нивото на тези играчи, може да практикувате вашите умения в покера онлайн, като изтеглите вашия Betfair покер даунлоуд.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!