≡ Menu

Горещи аромати от Paco Rabanne

Paco Rabanne, е една от водещите дизайнерски марки не само в света на модата, но и в света на ароматите. Парфюмите Paco Rabanne са едни от най-популярните и харесваните аромати в света. Милиони мъже и жени всекидневно се наслаждават на превъзходния мирис и неповторимото ухание на парфюмите на световноизвестната марка. Paco Rabanne предлага изключително голямо разнообразие от аромати на своите клиенти. Всяка година испанската модна къща пуска нови аромати на пазара. Paco Rabanne, обаче са известни със своите мъжки парфюми, докато парфюмите за дамите не се радват чак на такава популярност, както тези за мъжката половина от населението на Земята.

Един от най-горещите мъжки парфюми на Paco Rabanne, е BLACK XS линията. Ароматът се слави с уникалната комбинация от кадифе, босилек и лимон, която придава неповторимо усещане за свежест и страст. В комбинация със стилната опаковка и шишенце, парфюма BLACK XS се превръща в един от най-горещите мъжки парфюми за всички времена. Другият мъжки парфюм, който се радва на небивал интерес, е Paco Rabanne 1 Million. Ароматът представлява прекрасна комбинация от роза, канела и няколко подправъчни нюанса, които допринасят за неповторимия аромат на свежест и богатство, които бликат от всяка капка One Million. Не бива да се подценява и качеството на мъжките парфюми Paco Rabanne от серията Ultraviolet. Те са подходящи за всеки ден, благодарение на своя приятен и ненатрапчив аромат. Наскоро от Paco Rabanne пуснаха и специална лимитирана серия от парфюма, която, е наречена Summer Pop of Men и представлява неповторима комбинация от грейпфрут, зелен пипер, амбра и кристален мъх.

Това са едни от най-горещите парфюми на Paco Rabanne през последните години. Въпреки, че до края на годината остана малко време, не, е изключено от световноизвестната дизайнерска къща да ни изненадат приятно за коледните празници с някой нов аромат, с който да допълнят своята колекция от горещи парфюми за годината. Надявам се през новата 2013-та година от любимата ни марка да ни зарадват с много нови предложения.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!