≡ Menu

Градински мебели от Puutarha

Това е личният блог на един майстор – градинар, който често се занимава с търговия и съветване на различни видове хора. Името на този “велик” човек е Puutarha. Той е от София и се занимава предимно с продажба, препродажба и внос на градински мебели. Тази му страст го е направила много разумен търговец. От него може да намерите качествени (подчертавам) пейки за градината, кошчета за боклук за паркове и обществени зелени площи. Често към него се обръщат големи строителни фирми, които купуват естествено на ниски цени на едро градински и паркови пейки.

Продуктите на Puutarha са с различен произход – едни са внос от Унгария, други от Полша, но най-високо качество са пейките произведени от български майстори.

Това безспорно се отразява и на тяхната цена. Както Puutarha обича да се шегува със своите клиенти, като казва “От кои пейки искате г-жо/г-не? От евтините или от хубавите? :)”.

Качеството на градинските мебели зависи правопропорционално от цената. Както при всички продукти на българския и световния пазар.

Puutarha продава още почва и различни видове материали за озеленяване на градини и дворове. Често от него пазаруват различни фирми за ландшафтен дизайн, които взимат хумусна почва или пейки за своите клиенти. Това, което различава Пуутарха от другите търговци е, че той държи изключително много на качеството на своите стоки.

В свободното си време Пуутарха се занимава с разработка на различни информационни бюлетини, в които включва полезна информация за различни теми. Една от най-любимите му е озеленяването и градинарството. В неговия блог често ще намирате полезни и хитри статии за поддръжка на градината, затревяване, грижи за райграса, доставка и полагане на тревен чим, използване на различни материали за озеленяване и др. Той често пише и за така наречените лопати puutarha (за които може да научите информация и в гугъл).

Puutarha е майстор на косенето на трева. Той споделя най-важните правила за това, които правила може единствено да научите с дългогодишен опит в поддръжката на зелени площи.

Посетете страницата на Puutarha и научете повече за неговите интереси.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!