≡ Menu

Дали да си купим евтин боксов чувал или скъп?

У нас липсват качествени чували на добри цени. Разбрах,че повечето са внесени, а малка част от тях са произведени в България. Когато се разхождам по магазините виждам,че всичките който се продават са внесени, с ниско качество. Нашите чували са много здрави, все пак се шият само от Винил и от професионални шивачи, до като Китайските са от изкуствена кожа и се късат в началото на експлоатацията им.

Когато трябва да направите избор е хубаво, да помислите за дължината му. Горна част на помещението по правило е около 260 см. Практичен чувал като размер ще е този с 140 – 150смКогато вашият чувал бъде провесен, проверете дали средата му е на височината на раменете Ви. Ако твоят боксов чувал е с дължина 100 см., ще ви е нужно парче верига за да се позиционира в тази позиция. Така обаче чувалът става нестабилен и, ще си имате едно голямо махало в къщата.

Задължително прибегнете до специални дюбели за поддръжка на чувала или питайте в железарски магазин. Селектирайки вашия чувал, забележете материята от който е направен той. Винил – това е материалът от който трябва да бъде изработена вашата боксова круша, за да бъде здрав и издръжлив на активна експлоатация. Потвърждение за тяхната здравина е фактът, че при дълга активна експлоатация в боксовите клубове, нямат закъсване. За да си осигурите здравина на вашия боксов чувал, трябва да забележите дали в горната част на чувала има метален ринг.

Пълнежът на боксовите чували може да бъде различен. Парцаления и силиконов пълнеж е за препоръчване. И накрая какви пари би трябвало да заделя за боксова круша?! В момента завишената цена не е признак за качество. Боксовите круши изработени извън нашата страна продавани в хипермаркетите са приблизително 1m-$65.Точно тези видове когато се произвеждат фабрично са с цена 15 лв. При нас в България пристигат на крайна цена около $99 Защо ли се разминават така цените?

Досетихте се, че цената се покачва стремително нагоре заради не малко фактори по складови и транспортни процеси през който минава. Плащайки за чувал от такъв магазин можете ли да си представите колко грешни пари давате на вятъра, а колко е качествен всъщност?? Установявам, че добра цена за чувал за бокс е 140см е около 75 лв.

Чувала,който е за ъперкат не е обикновен, потърсете такъв за ъперкат специално. Заниманията с боксиране на чувал са прекрасни след тежък бизнес ден. За да се радваме на красива фигура ни трябва да присъства спорт, какво по-добро от тренировки с боксов чувал. Хубавата страна на този вид занимание е, че може да се тренира през цялата година, без да ни спира времето и сезона. В комбинация с друг вид лек спорт би бил добър помощник в толкова омразните килограми и в борбата ни с тях. Ако съм ви грабнал вниманието и сте взели решение какъв чувал Ви е необходим, може да погледнете тук и да си подарите, боксов чувал направен от винил.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!