≡ Menu

Дамските блузи за пролета

Блузите са едни от най-функционалните дрехи. В зависимост от модела те могат да се комбинират с дамски панталони, дънки и поли, като по този начин оформят различна визия. Същевременно разнообразните материи, от които са изработени, позволяват дамските блузи да се носят през различните годишни сезони.

Дизайнерите често експериментират с кройката на дамската блуза. Някои от тях залагат на по-лежерните модели, а други съсредоточават усилията си върху създаването на изящни и подчертано изтънчени дамски блузи.

Плетените блузи са абсолютна класика. Те никога не излизат от мода, така че, ако изберете този вариант, без съмнение ще сте в крак с модните тенденции.

Колекциите на световноизвестните дизайнери очертават основните насоки за предстоящия пролетно-летен сезон. Специално място в тях се отделя и на дамските блузи. Особено актуални се оказват прозрачните блузи с аликации и бродерии на „стратегическите” места. Те създават усещане за лекота и ефирност. Коприната, шифонът и органзата са сред най-предпочитаните материи. Дантелените блузи също да обект на дизайнерско вдъхновение. Те впечатляват с изящната си изработка и женствено излъчване. Къдричките, наборите и бродериите са сред най-използваните от дизайнерите стилистични похвати. Те придават допълнително очарование на моделите.

Цветовете на дамските блузи за пролета са изключително свежи и разнообразни. Дизайнерите залагат както на пастелните, така и на по-дръзките ярки цветове. Черното и бялото присъстват в почти всички колекции и това никак не е случайно. Открай време тези два цвята символизират тайнствеността и невинността, а съчетаването им се е превърнало в образец за елегантност.

Животинските, флоралните и геометричните принтове неизменно присъстват в дамските блузи за пролета. Те внасят екзотика и свежест в женския гардероб. Могат да се комбинират с интересни аксесоари, които да подчертаят ефектния дизайн на дамската блуза.

Пролетта наближава, посрещнете я облечени в актуалните за пролет 2012 дамски блузи. Бъдете свежи, цветни и модерни. И най-важното – не спирайте да се усмихвате!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!