≡ Menu

Да се подготвим за лятото

Лятото е сезонът на ефирните материи и мини моделите, на женствените кройки и цветните комбинации. С неговото наближаване идва и нуждата от освежаване на гардероба. И ако бюджетът ви не позволява пълно обновяване, то ето няколко артикула, без които лято 2012 не би било същото.

Рокля на цветя

Флоралният принт е сред най-актуалните модни тенденции на сезона. Освен това цветните мотиви придават романтична, женствена визия. Тези красиви рокли са подходящи както за ежедневието, така и за официално събитие.

Плисирана пола

Плисираните материи направиха своето голямо завръщане през пролет 2012. Те остават актуални и през лятото. Най-ясно изявена е тази тенденция при различните модели дамски поли. Те носят усещане за свобода и прохлада. Заложете на ефирен модел с висока талия в нежен пастелен нюанс и ще сте неотразими!

Цветни очила

Очилата са задължителния аксесоар на лятото. Тази година, обаче, се сбогуваме с традиционните форми и цветове. Летните модели на 2012 носят нотка закачливост и много слънчево настроение.

Бански

При плажното облекло тази година се наблюдават ярките цветове, геометричните форми, мотиви от природата – флорални и животински, както и десените на точки. Колкото до моделите, актуални са както целите бански, така и тези на половинки.

Шорти с висока талия

Дизайнерските шорти с висока талия се превърнаха в абсолютният хит на 2012. Това е елемент, който може да бъде вписан във всеки един тоалет, при всеки един случай. Те седят еднакво добре както в комбинация с риза, сако и високи елегантни обувки, така и с младежки топ и ежедневни сандали.

Макси дължини

Въпреки, че лятото предполага показването на повече плът, тази година на мода са дългите модели. Поли, рокли, туники – не се страхувайте да експериментирате! Особено актуални са асиметричните кройки, удължени в задната част или отстрани.

Мини бюстие

При топовете, обаче, се наблюдава тенденцията към минимализъм. Късите бюстиета, разкриващи пъпа, правят своето голямо завръщане на модната сцена. Това е хубава новина с оглед на летните горещини!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!