≡ Menu

Пазарувай групово, грабни примамлива оферта

В последните една две години светът е полудял по сайтовете за групово пазаруване и има защо. Идеята на социалното пазаруване е толкова опростена, че чудно дори защо досега не сме се сетили за нея. Магията на социалното пазаруване се състои в това, че всеки който участва в сайтовете за групово пазаруване печели. Това е някак странно, но пък е напълно вярно и сега ще изясним защо.

И така, каква е основната идея на сайтовете за социално пазаруване и защо се радват на нестихващ интерес и от страна на клиенти и от страна на търговци? Можете сами да си отговорите на този въпрос, ако посетите някой от сайтовете за групово пазаруване и разгледате оферти, предлагани от търговците в тях. Ще установите, че можете да си закупите продукт или услуга на промоции и с големи отстъпки, които по никакъв друг начин не бихме могли да си осигурите.

За какво говорим? Ами ако например имате желание да отидете на екскурзия в чужбина, вместо да дадете маса пари за нея, в сайтовете за социално пазаруване можете да закупите желаната от вас екскурзия на промоции от 50 до 90 %. Кой нормален човек не би се поблазнил от такива примамливи оферти? Да закупите каквото и да е с такива страхотни отстъпки е много малко вероятно да ви се случи другаде освен в сайт за групово пазаруване.

Ако си мислите, че има някаква измама ще ви успокоим като ви споделим, че няма нищо измамно или незаконно в ниските цени на предлаганите оферти. Големите отстъпки идват оттам, че вие просто пазарувате в голяма група. Пазарувайки по този начин вие получавате отстъпки, тъй като търговците предварително са оповестили необходимия им брой клиенти и за да ги съберат предлагат отстъпки от цената. Търговците пък от своя страна също са доволни, тъй като привличат нови клиенти без да дават нито стотинка за реклама.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!