≡ Menu

Да се поддържаме във форма с хранителни добавки – подаръци

Една от причините да се яде повече е прекомерно ниската консумация на протеини – това стимулира чувството на вечен глад и да се прибягва към нездравословни храни. Приемът на хранителни добавки, вместо подаръци, достатъчно риба, чисто месо, яйца и ядки спомага за смъкване на по килограм месечно.

Установено е, че хранителният режим включва само десет процента протеини в менюто на хората, които похапват повече. Тези лакомници ако приемат хранителни добавки във вид на подаръци, не биха консумирали двеста и шестдесет калории повече дневно, отколкото други, при които консумацията на протеини е петнадесет процента. Те не само че ядат повече храна, но седемдесет процента от допълнителните калории са лапнати между основните хранения, а не по време на тях. При приема на подходящи хранителни добавки няма да се достига до такива опасни в последствията ситуации.

Хората, които консумират дневно десет процента протеини, приемат допълнително по хиляда калории средно в четири-дневен период, в сравнение с тези, които консумират петнадесет процента протеини и хранителни добавки, вместо да си купуват подаръци. Онези, които приемат протеини в по-голямото количество, изпитват два часа след края на храненето по-малко глад, в сравнение с приемащите десет процента протеини. Хората имат много силен апетит за протеини и когато е ниско съотношението им в храненето, апетитът стимулира прекомерен прием на енергия. Диетолозите препоръчват за загубата на тегло храненето да включва една четвърт протеини, толкова въглехидрати, другата половина да са плодове и зеленчуци. Или да се добавят хранителни добавки, дори и като подаръци в менюто ежедневно.

Какво ни пречи да се поддържаме във форма без диети? Въпреки че отнема повече време, това е процес с много предимства – морални и здравословни, познаване на предимствата на доста хранителни добавки. Когато решим да променяме хранителните си навици, често се случва да спазваме с ентусиазъм известно време новите правила, но след кратко време се отказваме. Защо? Какво пречи да поддържаме формата си? Защо се отказваме толкова лесно? Защо предпочитаме да даваме пари за подаръци, а не за хранителни добавки?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!