≡ Menu

Хамали и врати, поръчани от сайт за обяви

Честно казано това е последното, което бих искал да пиша за интериорни врати, сайтове за обяви или хамали, най-малкото защото не искам да ми се случва отново онова, което ми се случи. Всеки път си казвам преди да направя нещо, че трябва да премеря седем пъти и едва тогава да режа и нито веднъж не го правя. Тръгвам директно напред и каквото стане, стане. Обикновено нещата, които станат се получават малко половинчати и затова страдам аз.

Какво се случи в конкретната случка. Трябваше да си купувам интериорни врати и реших да се доверя на един сайт, който намерих в сайт за обяви. По-точно, написах в търсачките интериорни врати и едно от първите неща, които ми излязоха беше съответния сайт за обяви. Шантавото беше, че в името му, в името на този сайт за обяви имаше думата хамали. Така и не можах да разбера каква е пряката връзка между думите хамали и обяви, но тогава си продължих без да се замислям.

По-късно един приятел ми обясни, че този сайт преди време си е бил сайт на хамали, но в крайна сметка е бил спрян от поддръжка и някакъв друг човек го е купил. Понеже е нямал какво да го прави го е направил сайт за обяви. Та, така в съответния сайт за обяви с името хамали нещо си, си намерих моделите интериорни врати, които търсех.

Поръчах си ги и когато пристигнаха видях, че две от ново купените ми интериорни врати са ожулени. Обадих се във фирмата и оттам ми обясниха, че вина имат само и единствено групата хамали, която съм бил наел за случая. Проблемът ми е, че не съм ги наемал аз, а те ми бяха дадени от магазина за интериорни врати. Аз нямах никакъв избор, просто им платих. От там обаче отричат и сега съм шестотин лева вътре с две ожулени интериорни врати. Да знаете къде мога да намеря майстор, който да ги оправи?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!