≡ Menu

Дженифър Лопес – почерпи идеи за Lifestyle от нея

Не една жена е искала да прилича на Дженифър Лопес и не един мъж си е представял дивата в най-екзотичните фантазии. Именно затова избрахме тази неостаряваща тема, която ще разнообрази летните емоции, а именно с новинки около пуерториканката.

Красивата секси американска певица, актриса, танцьорка, дизайнер, модна икона и дори продуцент е вече над 45, но с нищо не е загубила своя блясък, популярност и харизматичност. От нея може да почерпим свежи идеи за начина на обличане, гримиране и дори прически. Други подобни материали може да видите в сайта ни. Стрницата на онайн виртуалното списание, което разказва много!

И като стана въпрос за фризурата на Дженифър Лопес, ако имате нейната коса може да опитате с над 10 типа модни прически по различен повод.

Любопитно около певицата е, че отново е сама, въпреки сексапила и обаянието, които непрестанно бликат от нея. Дженифър Лопес беше за последно с хореографа и танцьор Каспър Смарт, с който имаше 3 годишна връзка. За раздялата им обаче става ясно седмици, преди официално да бъде разгласена, а новинката излиза от обкръжението им съвсем неволно. Според източника на информация връзката на красивата мулатка се е изчерпала отдавна и за двамата партньори нещата са били въпрос на време. Това, че Лопес и Смарт вече не са заедно не ги прави врагове. По недоказана информация самата Дженифър смята, че Каспър е добро момче и по-конкретно момче за всичко, а тъкмо това кара модната икона да е още привързана към него.

Край на връзката им поставя романа, която самата Лопес започва със 17 години по-млад от нея Смарт. С него тя се запознава малко след раздялата си с третия си съпруг, музиканта Марк Антъни. Тук е и мястото да споменем, че с него Дженифър има двама близнаци Еми и Макс.

В интервю, когато журналистите питат 45 годишната лопес дали би се омъжила отново, тя казва, че вярва в институцията „Семейство“, въпреки, че там нещата са много деликатни. При всичко това, според нея без любов в живота не може и всичко времето ще покаже.

Е, явно не само на грим, мода и прически може да се поучим от другите красавици, но и опита им на много жени да ни е от полза и в нашия мироглед след току що приключилата връзка. В крайна сметка човек се учи не само от своите, но и от чуждите опити, а каква по-добра алтернатива и за недотам богатата българска жена.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!