≡ Menu

Дизайни на опънати тавани

Опънатите тавани са винаги доброто решение за таван в стаята Ви. Има много компании предлагащи свежия вид на опънатите тавани и добри интериорни решения, за съчетаване на опънатия таван с останалите елементи от декора в стаята. Когато търсите компания, която да изпълни поръчката Ви за опънат таван, спрете се на такава с иновативни решения и повече от 10-годишен опит в областта. Модерните компании могат да Ви предложат свеж изглед при моделирането на опънатия таван и да го съчетаят с конкретния интериорен дизайн на помещението, в което ще се инсталира. Така, че отделете малко време да проучите компаниите за опънати тавани във Вашия регион и това отделено време определено ще Ви се отплати, защото по-този начин ще изберете най-доброто решение за Вашия хол, кухня, спалня или, дори, офис.

Опънатият таван е направен от издръжлив материал, който е едновременно екологично-чист, на добра цена и иновативен; по този начин се създава уникален интериорен дизайн и атмосфера както за жилищни площи (спални, всекидневни, кухни, коридори), така и за обществени сгради (ресторанти, хотели, офиси, болници) – в крайна сметка не само домът Ви е нужно да изглежда добре, а също и работното Ви място, особено ако е посещавано от много и различни хора.

На пазара има богат избор – от тъкани и слоеве, които са страхотна алтернатива за традиционния тип опънат таван, до декоративни материали като хоросан, материал без хоросан, дървесина, мрамор. Не пренебрегвайте и другата основна употреба на опънатите тавани, а именно – акустичното третиране и целите на осветителния дизайн за дадено помещение. Какъв по-добър начин на направите стаята си уникална и то с употребата само на един продукт – опънатия таван – който включва всички тези характеристики.

С други думи, избирайки опънат таван за помещението си, Вие го превръщате в уникално място за вечери с приятели, диви партита или важни бизнес преговори.

Още нещо, бидейки клиент, който избира опънат таван сред стотиците дизайнерски предложения на пазара, не е нужно да сте специалист в интериорния дизайн, обновяването и премоделирането; не е нужно и да знаете каквито и да било технически характеристики на материалите или самата конструкция – в крайна сметка именно затова наемате компания, която да свърши цялата работа вместо Вас; ако бяхте експерт в областта, Вие просто щяхте да си инсталирате избрания дизайн опънат таван изцяло сами.

Докато проучвате компаниите за опънати тавани в интернет пространството се уверете, че използват устойчиви, природосъобразни и естетически красиви материали за опънатите тавани, които предлагат;

Добре е да прочетете един или два отзива на клиенти, използвали компанията преди Вас; а най-добрият и сигурен вариант е ако компанията Ви бъде препоръчана от близък до Вас човек, който наскоро е ползвал услугите й и у когото можете да се отбиете и да разгледате вече готовия опънат таван;

Освен това дизайнерите на водещите компании в бранша са готови да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с опънатите тавани, колкото и маловажни да ви се струват на моменти. Те са на ваше разположение, за да Ви предложат професионална консултация, свързана с конкретния Ваш проект, както за опънат таван за жилищно помещение, така и за офис такова. Те също могат да изработят и 3D дигитално-визуален проект по Ваша поръчка и да включат всеки един елемент, за да стане Вашият опънат таван истински уникален.

Също така проучете дали компанията, която избирате, доставят материалите навреме, инсталират ги професионално и бързо, без да замърсяват допълнително помещението и без да вдигат много шум – в крайна сметка плащате и за това, работата да бъде свършена по възможно най-дискретния и безшумен начин;

Търсете компания, която осигурява 10-годишна гаранция за покритието на опънатия таван или на стената, които са били обработени.

Накрая, но не на последно място, търсете компания, която ще разреши проблема Ви с намирането на перфектния опънат таван – той трябва да е едновременно издръжлив, мултифункционален и красив, тъй като ще го гледате всеки ден и ако не го харесвате това допълнително ще Ви депресира и изнервя.

Като цяло търсете компания, която отговаря на всички стандарти за качество и безопасност, както и европейския стандарт за противопожарна безопасност FIRE CLASS Bs2S0, който понася налягане от 100 кг на един квадратен метър. Повечето материали се внасят от Германия, Холандия, Франция, Италия и Китай; имат сигурно захващане, което осигурява максимална устойчивост и възможност за повторно сглобяване и разглобяване.

Намирайки компанията, която най-добре пасва на нуждите Ви за опънат таван е добре да разгледате каталога им с цветове и материали. Търсете компанията предлагаща добра цена, висококачествени материали, иновативни решения на опънатите тавани и Ви дава гаранция, така че да сте спокойни в близките 10-тина години, че няма да се налагат ремонтни работи по опънатия таван и семейството Ви или клиентите Ви ще бъдат в безопасност, прекрачвайки прага на помещението, в което има инсталиран опънат таван.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!