≡ Menu

Допълнителни аксесоари за баня

Предлага Ви се списък с подходящи допълващи артикули за баня и тоалетна. Той включва рафтове за баня, които могат да се разположат в ъгъла или на друго място, под Вашата дограма, изработени от стъкло и метална сплав и с разнообразна големина.

В списъка влизат още и поставки за тоалетна хартия, закачалки за халат, поставки за кърпи, сапунерки, водни чаши за тоалетна и баня, както и други допълващи продукти, които могат да бъдат съобразени с цялостния интериор на банята, както и с белия цвят на поставената Ви пвц дограма.

Как да изберем продукти с дизайн от Chateau ?

Без да претендирам, че съм фен на сребристото, смея да заявя, че Chateau създадоха последните поставки за тоалетни четки, които действително привличат окото. Най-новата им поставка съчетава хромирано и медно-цинково кехлибарено жълто в състава на покритието си. Към това може да намерите разнообразие от подходящи закачалки, които тоново са изработени от медно-цинкова сплав, хром, никел и комбинация от метални съединения. Ако изберете продукт, в който се комбинират злато и хром, опитайте да го съчетаете със закачалки от хром и медно-цинкова сплав. Обърнете внимание на цвета на Вашата дограма, ако тя е ПВЦ дограма най-вероятно е да е бяла.

Може да добавите към поставката за тоалетна четка от хром, мед и цинк закачалки за хавлии, дизайнерски огледала, закачалки за халат, поставки за чаши и други допълващи аксесоари за Вашата баня и тоалетна. Продуктите с тази марка са с произход Швеция, фирмата се нарежда сред производителите в бранша, отличаващи се с отлична елегантност в проектирането на аксесоари за санитарно-хигиенните помещения.

Ако имате намерение да изберете поставка от хром, мед и цинк, може да закупите позлатена поставка за тоалетна хартия и рафта за баня и тоалетна от стъкло. Тази комбинация ще накара гостите Ви да си помислят, че живеете богато и охолно. Ако не Ви харесват стъклените рафтове, тогава приемете да инсталирате огледало с осветление към него.

Freestanding също разполага със симпатична селекция от поставки за тоалетни четки. Въпреки че в повечето случаи позлатените поставки звучат твърде крещящо, те остават сред любимите на много клиенти. Аз съм привърженик на златистите нюанси, въпреки че в случая с позлатената поставка за четка те могат да раздразнят окото. В такъв случай приемете към тази поставка бронзиран капак за тоалетната чиния, който включва в състава си стомана и има по-меко излъчване. Като наблюдавам картинката си мисля, че тази поставка за тоалетна четка ще изглежда добре за пресъздаване на антична атмосфера.

Обожавам вятъра и колекциите с марка Wind, чието име в превод на български означава вятър. Тази фирма предлага съчетание на хром и преливащи в златисто. Подходящи допълващ аксесоари към тази продуктова серия може да бъдат ъгловите корита за душ.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!