≡ Menu

Доставка на букети с подходящите цветя за вашата приятелка

Какво по-лошо може да се случи от това да забравите за рождения ден на приятелката ви, особено когато лично тя ви е отбелязала дата в календара ви? Разбира се, че има и по-лошо като например да се сетите в последния момент, но й изпратите доставка на букети с неподходящите цветя, които не харесва. Е, да можете да си кажете какво пък толкова цветя като цветя, но това не е много така. Вие може би не сте се замисляли, но цветята имат свой собствен език и ако вие сте й изпратили цветя, чието послание е „Искам да сме само приятели.“ или „Не те обичам вече.“ е съвсем нормално да не й хареса тази изненада.

За да не се стига до подобни ситуации нека ви предложим как да изберете подходящите цветя:

  • Тя е единствената

Ако приятелката ви е “Единствената” за вас, тогава е най-добре те и изпратите червени рози, които е предадат послание за истинска и страстна любов. За да изпратите лично съобщение с помощта на цветята, можете да й изпратите доставка на цветя с други значения като например далиите казват, че сте неин завинаги. Виолетките означават, че сте й верен. Ако все пак държите да й изпратите доставка на букети счервените рози, но не са по вашия джоб, очарователен букет от бели маргаритки също ще свърши работа, изпращайки същото любовно послание.

  • Кажете “Обичам те”

В случай, че съобщението, което искате да изпратите е “Обичам те!”, тогава ще трябва да поръчате доставка на цветя и по точно – червени лалета. За да изразите своята любов и приятелство, изпратете червени карамфили, а уникалните орхидеи казват: “Ти си красива и аз те обичам!”.

Повече информация и интересни предложения на красиви букети за доставка ще намерите в магазина ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!