≡ Menu

Ефирно спално бельо събужда заспалите чувства

Чувствата в една връзка не могат винаги да са изпълнени със страст и емоция. Идва и момент, в който отношенията сякаш заспиват. Колкото и да е странно, те може да събудят с помощта на добре подбрано спално бельо. Силата на цветовете и материите може да се използват за подсилване на емоциите.

Когато човек се прибира всяка вечер и върши еднотипни, рутинни неща, а накрая си легне в удобното, винаги едно и също легло, много ясно, че ще се отпусне и ще се остави по течението. Това обаче не е желателно да се случва с хора, които се обичат и искат да запазят емоцията помежду си. Затова жената трябва да вземе нещата в свои ръце. Първото нещо, с което ще наруши стереотипа на ежедневието е спалнята.

В турските хотели има една особеност, която много се харесва на летовниците от цял свят – всеки ден персоналът слага различно по цвят спално бельо във всяка една стая. Тази идея е добре дошла и в нашето ежедневие. Така влизайки в спалнята, с намерение да се наспи сладко, мъжът ще бъде изненадан от нещо ново – спалня с различно от обичайното спално бельо. Цвета му се определя от жената, в зависимост от емоцията, която желае да предизвика. Ако идеята е да събуди звяра в него и да провокира една бурна нощ, цветовете трябва да са червено, черно и други предизвикателни тонове.

Материята е второто нещо, което провокира сетивата – спално бельо, докосващо ефирно кожата няма как да не събуди желания и страсти. Ако намерението е да се предизвикат романтични чувства, тогава на помощ идват нежните пастелни цветове. Спално бельо в нежно розово, бяло, слонова кост или шампанско просто нашепва за любов. Ефирен сатен или коприна са подходящи като материя, още повече че притежават и блясък, който допълнително да създава усещане за нещо красиво и скъпо. Хората винаги са обожавали спално бельо от ефирни, гладки материи.

Тъй като в ежедневието обикновено не се ползват такива, изненадата е голяма, когато в обикновен, делничен ден човек види леглото си, застлано със сатен. Ефекта идва не само от красотата му, а и от мисълта, че дамата си е направила труда да сложи такова скъпо спално бельо, специално за него. Знакът на внимание, който се демонстрира по този начин се приема много положително от мъжете. Всяка жена трябва да има няколко комплекта спално бельо в различни цветове и материи. Така може да променя визията на спалнята си според моментното си настроение. Нима има нещо, което да се променя по-динамично от женското настроение?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!