≡ Menu

Запознанства с по-млади мъже

Една нова уеб страница във Великобритания, която предлага на жените да се срещат с по-млади мъже пожъна страхотен успех.

Холи Бери например е почти 10 години по-стара от любимия си Габриел Оудри. Двамата се сдобиха с дъщеря тази година.

Основната мисия на уеб страницата toyboywarehouse е да промени традиционната идея че в една хетеросексуална връзка, жената трябва да бъде по-млада от мъжа.

В действителност няма причина това да бъде така. Сега жените са по-независими от когато и да било.

Трябва да се избере по-млад мъж.

Жените и мъжете се регистрират на страницата и жените са длъжни да изберат мъж поне 1 година по-млад от тях самите, а мъжете поне 1 година по-възрастна жена.

Страницата се управлява от Джулиа Макмилан и жъни голям успех. Макмилан е човек на изкуството и е започнала да се занимава с уеб страницата, след като е пробвала много други уеб страници през 2006 година.

-Аз самата ходех на интернет срещи преди няколко години и последните бяха изключително скучни. Човек трябва да прегледа изключително много профили, докато намери интересен партньор. Toyboywarehouse е секси, безсрамна и готина.

Днес регистрираните членове са 6000.

Страницата от време на време получава и препоръки в The Times, от един  автор, който спомена че е абсолютно идеална за жени в определена възраст които не желаят да имат мъж в пантофи и с лула.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!