≡ Menu

Защо Ви трябва английски език?

Ако можехме да се погледнем отстрани, щяхме да се удивим от коренната разлика между минало и настояще. Да, усещаме я, но по-впечатляващо е да я видим. Сега, свят, страни и общества са толкова напреднали, усъвършенствани и развити, че за тях почти няма непостижима цел. Навсякъде съществуват велики учени и специалисти, умни и начетени хора, които знаят толкова много за живота.

Да, живота… Днес, едно от сякаш задължителни неща, които участват в него без да искат, е английският език. Хората го направиха говорим по целия свят и толкова изучават, търсен и откриващ безброй възможности. Точно затова и доста хора от други страни емигрират в Англия или Америка, главно за да си намерят по-хубава работа, но за повечето от тях, след време съответната държава се превръща в дом.

Английският език се е утвърдил до такава степен, че изучаването му започва от съвсем ранна възраст и никой не пита защо. А и така трябва да бъде – той може само да помогне, стига ТИ да имаш желание.

Той е навсякъде, с него ще ви разбират всички, владеенето му ще направи добро впечатление на вашия бъдещ работодател, а и писмеността и говоримостта му ви гарантират почти 100%-ов шанс за успех във всяко начинание.

Освен това, във всеки град има десетки надписи на английски, ресторантите имат практика да създават и английско меню за евентуални туристи, интернет, телевизия и всяка медия е пълна с този език, независимо под каква форма.

Изучаването на езика не ви принуждава непременно да работите в Америка или Англия, или пък да заминете на почивка. Той ви трябва и за ежедневието – дали ще помогнете на чужденец, загубил се из вашите улички, или ще оправите някоя машина на работа, все ще ви е полезен.

Не вярваме, че има някой, който не е убеден в предимствата и ползите от английския, но ако случайно съществува такъв – най-добре за самия него да се захване веднага с изучаването му.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!