≡ Menu

Защо светещи табели с лице от плексиглас?

Прекрасен вариант за популяризиране и утвърждаване на всеки бизнес е използването на светлинна реклама – обикновено светещи табели, обемни букви или тотеми. Този тип реклама прави добро впечатление на клиентите – привлича вниманието им, като се забелязва отдалече. Брандирането на обекти със светещи рекламни табели се ползва с голям успех сред потребителите, особено когато става въпрос за реклама на търговски марки.

Здрава алуминиева конструкция

Конструкцията и гърбът на светещите табели с плексиглас са изцяло от алуминий – стабилни и олекотени профили, които се монтират бързо и лесно, дори и на труднодостъпни места. Алуминиевите профили се отличават с голяма трайност, без поява на каквито и да е следи от външните условия и не изискват никаква поддръжка. Това гарантира безпроблемна експлоатация и отличен външен вид дълго време – дори след 8-10 години табелата ще бъде като нова.

Цена, по-ниска от табелите с винил

Предимство на светеща табела с лице от плексиглас, пред тази с винил, е малко по-ниската цена за изработка. Спокойно може да бъде поръчана табела с плексиглас, когато размерите й са по-малки от 3 м дължина и 0.8 м ширина. Тогава светещата табела ще изглежда перфектно и в най-малките детайли – без да има нужда от снадки.

Възможен е монтаж на релефни букви от плексиглас

Твърдата основа на светещата табела с лице от плексиглас позволява монтиране на допълнителни обемни букви. Възможно е върху лицевата част на табелата да бъдат поставени релефни букви – масивни (10-15 мм плексиглас) или обемни (обем от 4-10 см).

Огъване на лицето – напълно възможно

Тъй като плексигласът е материал на листове и може да се огъва, с него се изработват табели с ефектен обем на лицето. Плексигласовите листове могат да се огъват и по хоризонтала и по вертикала на табелата, зависи резултата, който се цели.

Бърз монтаж под еркери

Светещите табели с лице от плексиглас могат да се монтират в ниши, под еркери или всякакви други издадени елементи на сградата. Поставянето на табелите на всички тези места е благодарение на възможността плексигласовото лице да се сваля само от едната им страна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!