≡ Menu

Да подобрим сами кухнята

Всяка дама иска да има съвременен и модерен дом, но понякога средствата, които трябва да се отделят струват неимоверно много скъпо. Подготвили сме няколко лесни, евтини и бързи съвета, как да преобразите едно от любимите си места, или поне това помещение, в което всяка домакиня прекарва най-много време – кухнята.

Какво ни съветват от фирма за освежаване на кухнята и цялото кухненско помещение – отначало пребоядисайте стените в свежи пастелни цветове или подменете старите тапети, целта е да направите различни разноцветни стени.

Старите кухненски шкафове може да подобрите много добре, като ги подлепите с фолио, което се предлага в множество разновидности и с него ще направите страхотни комбинации, на една от страните го поставете в цветове сходни с останалата част от мебелите на кухнята.

В случай, че кухненския плот или масата в кухнята са от дърво, бихте могли да внесете рустиканлния стил навсякъде в това помещение. Имитациите на дървени ленти и лайсни също са добър вариант според нас.

По отношение текстила за кухнята, да той е добър вариант. Завесите, покривката и възглавничките на ъгъла в кухнята може да са в един тон или няколко преливащи се тона.

Полюлея може да е от плетиво. Има различни интересни комбинации за видове на плетивата, като някои от тях сами може да направите.

Металните орнаменти по шкафовете също са страхотен избор за екстравагантния ви вкус. С имитация на метално фолио може да освежите много от шкафовете си, а освен това можете да го съчетаете с дръжки, ръкохватки и т. н.

Запомнете, че светлината във всяка стая е от голямо значение, затова и позволете да влиза свободно. Тя придава невероятно усещане за простор и ведрина, а за да не пречат завесите винаги може да ги привържете с красиви големи панделки.

И все пак ако имате желанието напълно да обновите кухнята си с чисто нови и актуални модели кухненско обзавеждане ние от фирмата сме насреща и очакваме Вашите запитвания относно кухните, които предлагаме.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!