≡ Menu

Защо Urania е моторното масло, от което се нуждаете?

Моторните масла са онази брънка, която не просто е необходима за нормалната работа на автомобила, но и предпазва подвижните структури на мотора, а наред с това многократно улеснява функционирането им, благодарение на смазочните си качества. Повечето моторни масла с висок клас имат и способността да изпълняват функциите си така, че да способстват за намаляване разхода на гориво, а заедно с това при добър вискозитет маслото може да спести и от собственото си изразходване.

Тези предимства, включително и по-големия пробег, характеристиките на студеното запалване и т.н., са факторите, определящи цената на маслата. Днес редица европейски компании, стъпили на международния пазар, произвеждат качествени продукти, които биха удовлетворили нуждите дори и на най-скъпите и сложно устроени автомобили. Сред тези големи производители на автомасла се нареждат италианските лидери Selenia, Urania, Paraflu и Tutela. Техен официален вносител за страната ни е Италбулком.

Марката Urania, обаче, се намира крачка пред всички останали, най-вече по отношение на качеството на моторните масла. Те са специализирали изцяло в производството на автомасла и смазочни течности за автомобили. Продуктите с лого Urania съчетават перфектната смес от масло и присадки, които да го балансират.

По този начин многократно подобряват характеристиките на сместа. Автомаслата с тази марка са с удължен пробег, което предразполага за по-рядката смяна на маслото. Наред с това и значително намаляват износването на подвижните елементи, което най-често е последствие от навъртените километри. Тези масла могат да се използват за всякакъв тип тежки дизелови двигатели, независимо дали са последен модел или от преди няколко години.

Тази марка предлага пълен набор от синтетични, полусинтетични и минерални масла, а цените им напълно отговарят на качеството на продуктовия асортимент. Артикул с логото на тази фирма можете да закупите и за 52 лв. (URANIA TURBO LD 5), и за почти 2000 лв. В конкретния случай решаващ фактор при ценообразуването играе и литража на разфасовката. Това е марка, известна на българските шофьори с качеството си и високия клас на автомобилното масло, което предлага.

Ако искате да акумулатори на достъпни цени можете да посетите нашите онлайн магазини за моторни масла и акумулатори.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!