≡ Menu

Стилни и елегантни на плажа. Подходящи комбинации за морето

Чудите се какво да облечете за плажа? Много искате да изглеждате стилно и привлекателно във всяка ситуация и по всяко време на годината. Е, съвсем разбираемо желание на всяка жена, която държи на себе си.

Ето няколко съвета, как да изглеждате стилно и привлекателно през лятото.

Първото и може би най-основно нещо, което ще ви трябва за плажа е банският костюм. В момента се предлага огромен избор от бански костюми, модерни, с различни форми и цветове. Просто трябва да изберете най-подходящия бански, който умело подчертава достойнствата ви и в същото време умело прикрива недостатъците ви.

Второто нещо, което трябва да се носи на плажа е шапката. Предлагани в разнообразни форми и цветове с идващото лято, шапката е не само моден аксесоар, но и твърд защитник на слънчевите лъчи.

Слънчевите очила са следващият незаменим аксесоар. Не забравяйте да ги вземете със себе си на плажа. Слънчевите очила не само предпазват от жарките слънчеви лъчи, но и защитават очите от поява на бръчки.

Обувките за плажа освен модерни трябва и да са удобни. Сандали, балетки, джапанки в голямо разнообразие са пуснати на пазара.

Ултрамодерен аксесоар за плажа е пареото – модерен шал, с който можете да се обгърнете, придавайки ви завършен и шикозен вид. Пареото предпазва от слънцето, като е подходящо за разходка по плажа.

Плажните чанти трябва да са просторни, достатъчно широки, за да поберат аксесоарите за плажа. Плажните торбички от памук са перфектния избор за лятото. Украсени с модерни светли щампи, те не само са удобни но и красиви.

Какво да облечете за плажа? Ето няколко прекрасни съчетания за лятото:

Лека рокля, без презрамки, декорирана с етническа щампа, съчетана с подходящи чехли или сандали ще ви направи неустоими. Модни аксесоари в ярки тонове ще ви придадат завършен вид, като разбира се не бива да се пропускат слънчевите очила.

Друго подходящо съчетание за лятото са тениските в морски нюанси. Може да облечете за плажа потник на райета, комбиниран с класическите бели къси панталонки. Добавете тънък колан, за да подчертаете талията и си набавете подходящи сандали. Не забравяйте и за подходящата чанта, за да бъде плажната ви визия пълна.

По-свободна блуза или тениска може да съчетаете с къси дънкови панталони. Обувките подберете според своите предпочитания. Слънцезащитните очила, чантата и капелата с голяма периферия ще завършат вашия стилен вид.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!