≡ Menu

Зимното работно облекло трябва да е леко и топло

Зима е, но за бизнеса почивка няма. Строителния бранш през зимата се опитва да ограничава по-тежките дейности, които са невъзможни при сняг и студ, но това не винаги е възможно. Например по курортните селища всички строителни дейности са забранени през активния туристически сезон. Затова зимната екипировка на работещите по строежите трябва да е топла, но и същевременно удобна.

Някои модели, пълни с некачествена, обемна вата пречи на движенията на работниците и създават предпоставки за злополуки. През зимата и в здравните заведения също сменят облеклото, което са носили цяло лято.

Производителите на медицинско работно облекло отдавна не създават модели само в традиционното бяло. Медицинските сестри, лекари и санитари вече носят цветни комплекти, които се отличават с красив дизайн. За зимните модели се ползват плътни материи, туниките се кроят с дълъг ръкав, а долната част на комплектите обикновено е с дълъг панталон. За зимата работниците трябва да се снабдят и с качествени зимни обувки.

При поръчки на фирмено работно облекло то винаги се съчетава и с подходящи аксесоари. За работници, които са през цялото време навън се осигуряват шапки, ръкавици, якета. Всяка фирма поръчва облекла, които да се отличават от конкуренцията. Навсякъде се слага фирменото лого и визията на работниците става запомняща се. Това е чудесна реклама, която винаги се забелязва. По отношение на изработката на работно облекло, възможностите са много.

Стотици фирми предлагат проектиране и изработка на облекла за работа. Могат да се купят и готови от фирмените им магазини, без да се налага да се правят специални поръчки. Изборът на производител се прави не само според предложената цена. Качеството на материалите и здравината на готовите облекла са най-важни, защото нискокачествените дрехи ще станат неизползваеми за много кратко време. Все пак с тях ще се работи в тежки условия. За да не се дават пари за нови дрехи, най-добре е да се избира оптималният вариант – високо качество на добра цена.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!