≡ Menu

Златни правила за дамските чанти

Подходящата дамска чанта може да бъде идеалният завършващ елемент на всеки тоалет, но неподходящата може да съсипе целия ви външен вид. Независимо дали имате само няколко кожени чанти или пък голяма и разнообразна колекция от модели и материали, със сигурност ще са ви нужни няколко основни правила, които ще ви помогнат да изберете чанта за всяка ситуация. Благодарение на тези съвети и правила винаги ще изглеждате перфектно и ще научите многобройни начини, по които да изразите вкуса и личния ви стил чрез дамската ви чанта.

Правила при чантите тип торба

Тъй наречените тоте чанти обикновено са големи и наподобяват пазарски торби. Можете да се възползвате максимално от утилитарния им дизайн и да ги комбинирате с небрежно и неофициално облекло, например дънки и пуловер. Този тип чанти са подходящи за свободното време, но можете да ги носите и на работа, ако изберете модел, изработен от качествена кожа и в неутрален цвят. Така чантата ще се вписва в професионалния ви вид. Не комбинирайте с официални дрехи и обувки, подходящи за коктейли и вечери.

Правила при чантите за рамо

Чантите за рамо са едни от най-известните и най-често предпочитаните модели чанти. Съчетайте вашата с облеклото ви. Например, ако дрехите ви са в неутрални тонове, подберете цветна чанта, например в червено, синьо или розово. Този тип дамски чанти са идеални за офиса, но не и за елегантни събития, освен ако не са с много тънки и деликатни дръжки.

Чанти тип ученически

През последните няколко сезона моделите, които наподобяват ученически чанти, се радват на огромна популярност. Основното правило при тях е изберете модел, който е „украсен” с някакви атрактивни детайли, например външни джобове, красиви катарами и т.н. Подобни чанти в ярки цветове са отлична алтернатива за лятото и пролетта, но най-добре да ги носите само в свободното си време, за да придадете закачлива нотка към цялостния си вид.

Правила при клъчовете и официалните чанти

Клъчовете се комбинират идеално с малки черни рокли. В този случай дамската чанта трябва да бъде централна част от облеклото ви, затова трябва да изберете атрактивен дизайн, украса от блестящи камъни, пайети или животински принт. Вечерните дамски чанти и клъчовете са малки и трябва да поберат само най-важното – мобилен телефон, кредитна карта, дребни пари, червило, ключове. Не ги претъпквайте с ненужни вещи.

Дамските чанти са страст на всяка жена, но доста често дамите се объркват при избор на подходяща за даден тоалет чанта. Изброените правила и съвети ще ви научат как да комбинирате по-лесно облеклото си с чантата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!