≡ Menu

Знаете ли какви цигари са в момента на мода?

Знаете ли какви цигари са в момента на мода? Да, дали сте правилен отговор, ако вашите предположения са за електронни цигари. А от къде можете да закупите качествени и в същото време не толкова скъпи еднократни цигари? Мястото е онлайн магазина ни и обектите на фирмата за тютюневи изделия, разположени в множество градове на страната. Можете да видите точното им разположение в сйта като градовете и улиците са подредени по азбучен ред, за улеснение на всички потребителите.

Всички предлагани електронни цигари, електронни пури и никотинови течности разполагат със сертификати, които доказват техния произход и качествено съдържание. Никотиновите течности с българската марка Domino са произведени в Полша от Flavourtec и са предназначени само за българския пазар на тютюневи изделия. Различните видове никотинови течности могат да се употребяват за всеки модел еднократни цигари, които за да функционират, трябва да се заредят с никотинова течност. Българската фирма за електронни цигари и никотинови течности се стреми да предлага само качествени и утвърдени продукти на пазара, които притежават сертификат за качество и производство.Електронни цигари и никотинови течности с марката Domino предлагат приятен мирис, без значение кой вид аромат сте избрали и преобладаващ вкус на тютюн.

Никотиновите продукти, които можете да поръчате от нас са с етикети изписани на български език, а опаковките са стилни и модерни. Тук можете да разгледате каталога на предлаганите електронни цигари и никотинови течности и да изберете вкуса и аромата, който ви допада. В различните модели еднократни цигари се съдържа по- малко или по- голямо съдържание на никотин, различен аромат на плодове и други нотки, за да задоволи вкусовите качества на потребителите.

Много от тютюневите продукти са на промоционална цена, а при поръчка на продукти на стойност над 25 лева, доставката е безплатна. Тук ще ви предложим и специални предложения- промо пакети, като например три броя никотинова течност, които взимате на цената на два. Изберете предпочитания от вас аромат и направете поръчка на изгодна цена. Освен продукта, получавате сертификат за качество, за да сте спокойни, че електронните цигари и никотиновите течности са произведени съобразно стриктен контрол за качество и съдържателност, за да не навредите сериозно на здравето си.

Ако пък вие искате да предлагате нашите никотинови продукти във вашите лицензирани обекти като магазини, заведения, хотели и други, можете да се свържете с фирмата на показаните телефони в сайта или пък да ни пишете на електронната поща и да разберете повече за предлаганите от нас условия и цените на доставените продукти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!