≡ Menu

Игри за обличане с дизайнерски детски дрехи

Играта за обличане е една от многото любими момичешки игри. Ако нямаш гардероб пълен с маркови детски дрехи, ще ти се наложи да потърсиш алтернатива, за да може дъщеря ти да играе на игри за момичета. За щастие има много игри на разположение. Но откриването на правилната игра изисква да се направят някои решения. Най-важните фактори са възрастта и мястото за игра. Най-младите момичета са склонни да харесват рокли на принцеси и феи. Докато по-големите момичета се интересуват от по-реалистични дрехи, които смятат да носят в училище или в къщи. Също така има различни места за игра: игри за обличане могат да се играят в интернет или под формата на настолни игри. След това отново там има много дизайнерски комплекти, където децата могат да проектират своите костюми. Да не забравяме, че много популярна кукла Барби със стотици дрехи е на тяхно разположение. Ето бърз преглед:

Кукли Барби:

Обличането на кукли Барби вероятно най-добре подхожда на младите момичета. Достъпни са много приказни рокли, които оставят място за въображение. Вие няма да намерите маркови детски дрехи тук, все пак.

Модни настолни игри/Дизайнерски комплекти:

Повечето модни настолни игри са за модно познание (като играта наречена “Мода”). Това може да е интересно за по-големите момичета, които са запалени по модата. Игрите на обличане всъщност са много редки и единствената която знам се нарича “Pretty, Pretty Princess”. Така че ако не искаш наистина дъщеря ти да играе настолна игра не бива да търсиш прекалено дълго в отдела за настолни игри за обличане.

От друга страна има много дизайнерски комплекти за много възрастови групи. Дизайнерските комплекти снабдяват вашето дете с прибори, необходими да проектират няколко парчета облекло. Макар че със сигурност е забавна дейност, която ще научи дъщеря ви на повече, отколкото само на обличане, той не е подходящ да пробва различни марки дрехи.

Онлайн игри:

Както вероятно очаквате, това е вид игра, където може да се играе на обличане с детски дизайнерски дрехи. Игрите за обличане (и други модни игри) изобилстват в интернет.

Интересен факт обаче е, че тези игри обикновено позволяват на дъщеря ти да облича жените в дизайнерски дрехи за възрастни, а не дизайнерски дрехи за деца. Въпреки това онлайн игрите осигуряват най-добрият начин за играене на игри с обличане. Това е единственият начин да снабдиш дъщеря си с много дрехи, които до пробва (след като са виртуални). Истинска симулация за дизайнерски детски дрехи не съществува (доколкото знам). Надявам се, че след като прочетете тази статия, вие ще бъдете в състояние да намерите много добри игри за дъщеря си, където може да играе на обличане. Децата се научават на много чрез игри в ранна възраст. Така че кой знае, може да се окаже, че дъщеря ви има усет към модата. Тя може да бъде в състояние да използва нейният опит от игрите с обличане, за да успее в модната си кариера.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!