≡ Menu

С какви дамски обувки да се явим на интервю за работа?

Ако на вас дами, ви предстои да кандидатствате за ново работно място, най-важното нещо което трябва да направите, е да се облечете подобаващо, и да се обуете в чифт подходящи дамски обувки, като се съобразите с професията за която ще се кандидатирате. Нали сте чували за поговорката “По дрехите посрещат, по ума изпращат”? Тук обаче, не става въпрос за дрехите, а за обувките, защото вашият бъдещ работодател ще ви погледне първо в краката. Нали се досещате, че ако кандидатствате за банкерка, не би трябвало да си обуете ниските си дамски обувки, а трябва да сте със стилен и изискан модел.

Като започнахме да говорим за работната офис среда, искаме да уведомим дамите, там се изискват добро и стилно облекло, както и елегантни и стилни обувки. Облечете си стилно костюмче от две части, като долната да е пола, и то не къса а до коляното, сложете подходящ чоропогащник, който да е в различен тон от тоалета и дамските ви обувки. Чантата ви трябва да бъде с по-големи размери, за да можете в нея да събирате папки, ако ви се наложи да довършвате работата си в къщи, което ще впечатли бъдещият ви шеф, а цвета и не е задължително да е в тон с обувките ви, нали не отивате на моден конкурс.

Ако кандидатурата ви е за продавач-консултант, в какъвто и да било магазин задължително трябва да се появите с ниските или равни обувки, които ще заговорят на бъдещият ви работодател, че ще можете да издържате дълго време на крак, и държите на удобството. Също така подберете добре тоалета си, за да го впечатлите още от вратата на която ще почукате, и в никакъв случай не слагайте дамските си обувки на висок ток, от рода на тези които носят фолкаджийките, защото още от вратата може да ви даде заден ход!

Ако мислите да ставате учителка, дали в детска градина или училище, или университетска преподавателка, знайте че дълго време ще трябва да стоите права, и ще ви трябват удобни дамски обувки на среден или нормално висок ток. Появете са на конкурса точно с такива, и със стилен тоалет, защото много от учениците имат навиците да обсъждат преподавателките си с какво са облечени или обути, а това ще се хареса и на хората, които ще кажат тежката си дума.

Не знаете от къде да намерите подходящи обувки за работното ви интервю? Сега ще ви ориентираме набързо. Влизате в интернет, и набирате сайта ни, и там ще видите всичко доста модели, с които ще можете да се обуете на предстоящото ви интервю. Освен че можете да ги разгледате, можете и да си поръчате, а харесаният от вас обувен артикул, ще пристигне при вас, още на следващият ден. Това е една от гаранциите, че могат да вземат на работа точно вас!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!