≡ Menu

Идеи за облекло за мъже за делова вечеря

Когато сте поканени на официална вечеря, знайте че съществуват три вида мъжко облекло, сред които трябва да изберете най-подходящото – официално, полуофициално и ежедневно. Ще ви дадем някои кратки, но значими съвети за това.

1. Официален костюм. Няма да споменаваме смокинга и направо ще отидем на едноредов костюм от два части. Може да заложите на мъжки дрехи в черно, тъмно синьо, тъмно сиво или тъмно кафяво, да изберете подходяща риза, вратовръзка и кожени обувки със затворени пръсти. Тъй като не отивате на работа, а на вечеря ризата не е задължително например да бъде изцяло бяла, а може да бъде в какъвто искате цвят, стига да подхожда на костюма. Заедно с обувките и чантата за лаптоп, не пропускайте да носите копчета за ръкавели и джобен детайл за сакото от лен или естествена коприна.

2. Полуофициално облекло. То е нищо друго освен една малко по-небрежна и спокойна версия на официалното облекло. Вариантите тук са много. Може да комбинирате вратовръзка, риза и панталон. Друга опция е комбинирането на официално сако със стилен панталон и екстравагантна риза без вратовръзка. Може да обуете официален черен или сив панталон и риза с жилетка, която да подхожда на панталона. Вратовръзка в пастелен цвят, която да допълва цялостната визия е друга добра идея. Добавете кожени обувки със затворени пръсти и кожен колан. Тук. ако искате може да не включвате копчетата за ръкавели.

3. Небрежно облекло. Преди да започнете да обмисляте облеклото си, няма да е лошо да се уверите, че всички, поканени на вечерята ще бъдат облечени в небрежен стил. Това е възможно да се разбере и като проверите какъв е ресторанта, в който ще бъде предстоящата бизнес вечеря. С небрежно мъжко облекло има широко поле да се експериментира. Включете пастелни цветове във вашите мъжки дрехи и заложете на неконвенционален тип панталони, ризи или якета. За да се прояви повече отношение към бизнес естеството на вечерята, може да опитате леко висок клас бизнес небрежни елементи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!