≡ Menu

Избелване на зъби, домашно избелване на зъби

Усмивката, която обикновено изглежда добре, може също така и да ви накара да се чувствате не толкова самоуверен, ако вашите зъби са по-малко бели от колкото е необходимо да бъдат или вашите устни не са в идеално състояние. И все пак новите лечения с избелване на зъби, може да ви помогнат от това да избягате най-сетне от това чувство на притеснения, когато сте сред компания и да не си позволявате да се усмихвате.

Вземи домашно избелване на зъби!

Много добри са лентите за избелване на зъби, също така има и шини за избелване на зъби, специални пасти които се продават и помагат за избелването на вашите зъби.. кое всъщност наистина сработва от всички тези продукти за избелване на зъби?

Защо зъбите ни си променят цвета?

Може само да вините времето и вашите диети. С времето, емайла на вашите зъби започва да изтънява и потъмнява най-вътрешния слой така наречения Дентин, който изглежда тъмен. Зъбите също абсорбират цветните напитки през целия ви живот. Примерно кафе, кола, чай, червено вино са виновните за тези тъмни петна като вървят задължително с цигарите и техните наслоявания.

Как работи избелването на зъби у дома?

Пероксида е основната съставка за това избелване на зъбите. Това е съставка, която е безопасна за емайла. По-високо количество процент на концентрация на пероксид ще ви допринесе за по красива и бяла усмивка. От друга страна ако прекалите с избелването, може избелващите молекули да попаднат в капан на нервни окончания и да предизвикат силна чувствителност и само временна чувствителност на зъбите.

Кой е добър кандидат за едно добро избелване на зъби?

При домашно избелване на зъби е опция за всеки, който има много здрава уста и който е бил на контролен преглед при зъболекар през последната година. Все пак ако имате леко сивкави зъби е възможно избелването на зъби да не бъде толкова драстично, както при другите хора. Ние ви препоръчваме избелване на зъби с ефективните избелващи и много удобни ленти за зъби Crest 3D whitestrips или с гел за домашно избелване на зъби Plus white 5 min.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!