≡ Menu

Изберете подходящите дамски дънки

Всяка жена има в гардероба си поне 5-6 чифта дънки. Разбира се, винаги има едни, които са й най-любими. С тях тя не само изглежда добре, но и се чувства удобно, познато и сигурно. Знае, че й стоят добре и се чувства уверена. Любимите дънки са дреха за специални моменти със специални хора.

При избора на дамски дънки най-важното е да съобразите модела с особеностите на фигурата си. Понякога не всичко, което ни харесва, ни отива. Ето защо не бива да губите обективността на предценката си. Най-подходящите за вас дънки са тези, които ви стоят най-добре. Всеки избор е строго индивидуален, но все пак съществуват няколко основни предписания, които би било добре да следвате, когато насочвате вниманието си към определен модел.

В случай че сте с манекенски размери, имате щастието спокойно да експериментирате с моделите и цветовете. И все пак правите или тесни дънки са най-удачния избор. Те подчертават дългите крака и придават грациозност на силуета.

Широките бедра са проблем за много представителки на нежния пол. Това обаче никак не е страшно, ако знаете какви дрехи да подберете. По-разкроените модели дамски дънки са чудесно решение. Категорично избягвайте торбестите модели. Те са възможно най-неподходящия вариант за вас.

На дамите с момчешки тип фигура отиват класическите модели дънки. Те придават женственост на визията и поради това са особено актуални. Ако искате да засилите този ефект, изберете модел в пастелен нюанс. Флоралните принтове или декорации също са страхотна идея.

Ниският ръст може да бъде компенсиран с дълги дънки. Комбинирайте ги с обувки на висок ток. По този начин ще постигнете така желания зрителен баланс. Издължавайки силуета си, ще се чувствате красиви и самоуверени.

Дънките са една от най-предпочитаните дамски дрехи. Те са подходящ избор както за ежедневието, така и за конкретен повод. Изберете подходящия чифт и го носете с удоволствие и широка усмивка!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!