≡ Menu

Подаръци и хранителни добавки за добро здраве

Доста е трудно да се промени ежедневния начин на хранене. Емоционалният и физически стрес е рязкото намаляване на храната. Нищо чудно, че бързо отказваме от всичко замислено и губим битката. Липсата на прием на хранителни добавки за убиване на апетита и засищане също е грешка в предприетите мерки. Основно правило при отслабването без диета е да се изключват постепенното храни, съдържащи много висок процент на мазнини.

Искате да разберете защо е нужно да променяте начина си на живот и защо да търпите лишения? Не може ли само с хранителни добавки и подаръци по-лесно да се мине? Очаквате да промените теглото си още от първия ден? Това е нереалистично. Трябва да помним, че излишните килограми са натрупани не за ден и е невъзможно да се постигнат бързо желаните резултати, колкото и хранителни добавки да изгълтате, дори и да се откажете за много време от подаръци.

Яжте по-често и по-малки порции. Но това не значи, че трябва винаги да имате сандвич под ръка или шоколадови бонбони, бисквити, чипс. Така поемате повече калории със сигурност, отколкото с едно-две пълноценни нормални хранения. Между тях може да ядете плод, орехи, чаша мляко, но не и сладки изкушения. Добре е редовно да поемате в график хранителни добавки за потискане на апетита и за да не се усвояват поетите на момента мазнини.

Ако вече сте избрали нов начин на хранене, непременно трябва да се придържате към него и резултатите няма да закъснеят. На празник или среща може да си позволите малко прегрешение. По-важното е да не стане постоянна практика. В такива случаи засилете употребата на хранителни добавки, вместо да си правите тортени подаръци.

Ако искате да бъдете здрави и красиви, а не просто да отслабнете без диета, за да останете в страхотна форма, трябва да ви стане навик здравословният начин на хранене и приема на хранителни добавки. Колкото повече отговорност проявите към здравето си, толкова по-малко лекарства ще купувате и няма да боледувате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!