≡ Menu

Изработка на сайт за автомобили

Сайтовете за автомобили много наподобяват сайтовете за имоти, като се различават само по полетата с които се описва един автомобил – вид на автомобила, марка, вид гориво и т.н.

Процеса на изработване на сайт за автомобили е аналогичен на изработване на сайт за имоти – богата база данни с допълнителни полета за описание на характеристики на автомобили, както и наличие на търсачка по критерии.

Индивидуална страница за всеки автомобил с данни за неговите характеристики и негови изображения. При изграждането на сайт за автомобили също може да се помисли за включване на допълнителна информация за дадени характеристики – пр. препратка към форум за типа автомобил или пък препратка към технически данни.

Желателно е литващите сайтове /независимо дали са за имоти, автомобили или туристически обекти/ да са разположени на собствен хостинг за сайт така ще може да създавате от време на време бакъп на базата данни и при евентуален срив на базата данни да помолите от свое име хостинг компанията да възстанови системата от подобен бакъп.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!