≡ Menu

Изработка на сайт за имоти

Сайтовете за имоти най-често се изработват по поръчка на агенции за недвижими имоти. В тях те желаят да изложат своите обекти на продажба на имоти или отдаване под наем. При изработка на сайт за имоти се инсталира система от база данни и прилежащи към нея файлове за обслужването й.

Админ системата е конструирана така, че всеки имот да бъде описван с предварително генерирани полета касаещи неговата характеристика – квадратура, брой стаи и т.н. От своя страна пък тези полета участват после като ключове за създаване на търсачка в сайта. Затова е добре предварително да си направите списък с нужните ви полета и да го обмислите още преди да е започнала изработката на сайта за имоти.

Сайта за имоти се изработва така, че всеки имот да има своя индивидуална страница в която да се визуализират неговите характеристики. Това се прави от гледна точна на добрата SEO оптимизация и насищането на дадена страница с ключови думи, касаещи конкретния имот. В зависимост от предвиждания брой евентуално участващи имоти може да бъдат изработени три различни платформи за сайт за имоти. Като всяка една изработка на сайт за имоти е с различна цена и съответно с различни допълнения за уеб сайт.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!