≡ Menu

Изработка на сайт с пакета WebSite START

Защо да изберем пакета WebSite START за изработка на сайт?

Този пакет е много подходящ за направа на интернет сайт за един малък и среден бизнес. Чрез него лесно и бързо ще можете да се покажете в интернет с един привлекателен и интересен сайт. Много често хората, които желаят да имат сайт не са наясно с това какво трябва да включва той, какво да представлява и как да изглежда. Когато ползвате този пакет вие може да сте спокойни че всичко необходимо за което се сетите то ще е включено в цената. Не е необходимо да се замисляте за това колко страници или колко менюта ще има сайта.

Първо вие ще трябва да помислите за името (домейна) на вашия сайт. Този избор не е лесен и трябва да се съобразите с това, че много от имената са заети вече от някой друг. Избора на правилно име е много важен за да може вашия сайт да е лесно запомнящ се.

След, като изберете име на сайта, Ние ще ви предоставим подбрани визии на подходяща тематика за вашия сайт. Всяка една от тях може да се коригира и променя така, че да пасне изцяло на вашите представи.

Вие ще трябва да съставите структура на менюто което искате да имате. Това която не трябва да ви притеснява е че вие ще може да го променяте по-всяко едно време. Много често в самия процес на работа докато наблюдавате вашия сайт вие ще се сещате за нови неща които искате да добавите. Така вие ще можете в процеса на работа да изгладите представите и идеите си, които искате да включите.

На следващия етап вие ще трябва да имате подготвени текстовете и снимковия материал, който искате да покажете. Той ще бъде качен в сайта и вие ще добиете много по-ясна представа за него, понеже той ще се сдобие с обем.

Хубавото на пакета WebSite START е че вие ще може да извършите промени и след това. Ако нещо решите, че не е подходящо или интересно или не му е там мястото, само заявете това ваше желание и ние ще го променим.

И не на последно място а може би една от най-важните части. В пакета е включена начална базова сео оптимизация на сайта. Чрез тази базова сео оптимизация вие ще може да достигнете в не тежки категории (със слаба конкуренция) първа страница при търсене на желана ключова дума от ваша страна в резултатите на Google.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!